reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

czesc.... niesamowite.... dolaczam do marcowek 2014 :-) a kieds bylam styczniowka 2008 ;) witam Was bardzo serdecznie.... probuje sciagnac na telefon forum ale niestety nie moge na nim wpisywac postw nie wiem dlaczego, jesli ktoras z Was moglaby mi pomoc bede bardzo wdzieczna.... pozdrawiam I zycze milej niedzieli

reklama
katrine ekstra! gratulacje dla siostry!

Witam serdecznie nowe Mamy!

Witamina A jest potrzebna, tak jak inne witaminy, a dopiero jej przedawkowanie szkodzi. Czyli jeśli lubimy pić sok marchwiowy, to lepiej się pilnować :happy2:

tuska a co Ci dolega jeśli chodzi o tarczyce? Trzymam kciuki, żeby teraz było wszystko dobrze.

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie! ;-)

katrine ooo jak super!! Nasza fasolka poczęła się tydzień po naszej rocznicy, czyli w Waszą rocznicę :-D Jest to najwspanialszy prezent jaki mogliśmy sobie wymarzyć!! ;-) Gratulacje dla siostry, będziecie razem przechodzić przez ciążowe dolegliwości a potem chodzić na spacerki z maluszkami ;-) Udanego urlopu nad morzem i pięknej pogody!! ;-)

tuska ja też leczę tarczycę, 12 lipca mam wizytę u endo, może trzeba będzie zwiększyć dawkę leku.

masiosia
ja Ci nie pomogę niestety...

MewaŚmieszka super już mamy moderatora ;-) A tabelki bardzo ładne!!
Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję II kreseczek! ;-)

Cześć dziewczynki! Co do tarczycy to mi właśnie lekarz dał skierowanie na badania TSH zanim jeszcze dowiedziałam się o ciąży. Tak więc również zamierzam zbadać. Dziś samotnie spędzam niedzielę, mąż musi iść do pracy i wraca dopiero jutro o 7.00 rano. Ja też mam trochę pracy ale przy kompie-ze zdjęciami, więc będę tu do Was zaglądać ;) Pogoda dziś u nas śliczna aż chciałoby się wyjść,ale ja postanowiłam siedzieć w domu przynajmniej dopóki nie doleczę tego gardła. Leków żadnych nie biorę więc wolę nie ryzykować pogorszenia sytuacji. Wczoraj w aptece pytałam co można brać na gardło w ciąży i pani powiedziała mi,że nic nie może mi sprzedać,że najpierw muszę iść do lekarza...

Dziękuję :-D

Jakie u Was plany na niedzielę? Lenistwo, wycieczki?
Ja wstalam godzine temu do łazienki, a moje miejsce w łóżku zajela Lil i teraz razem z mężem się wyleguja :-) dziś rodzinnie, obiad u moich rodziców i kawa u teściów :-D

Mrowka bidulko, kuruj się. A może skoro nie wolno żadnych lekow, to spróbuj naturalnie? Kanapki z czosnkiem? Plukanie solą?
Twój Mąż ma pracę, w której są całodobowe służby/dyżury?

Ostatnia edycja:
mrowkaaa można na gardełko tantum verde sobie psikac i brac tabletki laryng up, niedawno z 1,5 tyg. temu przerabiałam bol gardla i ucha :-(

my dziś jedziemy nad wode, Kurczak sobie dupke pomoczy :-) a ja legne na kocu w cieniu i będę sobie zdychać :-(

ale nas już duzooo :-)

mrowkaaa można na gardełko tantum verde sobie psikac i brac tabletki laryng up, niedawno z 1,5 tyg. temu przerabiałam bol gardla i ucha :-(
Kochana, właśnie pytałam o tamtum verde i spisałam sobie wszystkie leki które mi tu poleciłyście ale niestety pani w aptece powiedziała,że bez konsultacji z lekarzem NICZEGO nie może mi polecić. Tylko herbatka z cytryną i jak najszybciej na wizytę do lekarza. Tak więc cierpliwie czekam do poniedziałku :)

U mnie też dziś rodzinnie ;-) Zaraz jedziemy do babci m, później obiadek u moich rodziców. Po obiedzie pojedziemy może pomalować kuchnie u mojej mamy, bo m robi tam remont.

Mrówkaa dużoo, dużo zdrówka!!

Miłej niedzieli dla wszystkich!

A my sobie grillujemy na ogródku :-D mój właśnie poleruje moje autko a ja robiłam szaszłyczki :-) rozłożę się na huśtawce i będę się obijać :D

Miłej niedzieli dziewczyny życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry