reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ale ja mam pełno strzykawek z nurofenu i innych przeciwbólowych ale ona w życiu.. na siłe jej nie dam bo wypluje.. jedynie jak się zgodzi z łyzeczki to jak już otworzy buzię to wypije i obliże dokładnie.. ale musi ona chcieć:confused2:

a to można przed wyjsciem z domu wypić wodę? przed glukozą?

reklama
Susi... rzeczywiście "Pędzące żółwie" są super, tez mój bratanek to ma i czasem z nim gramy. Potrafi mnie ograć :)
My na święta w firmie nie dostajemy żadnych paczek jedynie co roku dostajemy po książce i butelce alkoholu. May firmową wigilię i tyle. Ale moja firma miała - 5 osób. Za to mamy wczasy pod gruszą i czasem szef się sypnie premią jak dobrze coś jest zrobione.

Własnie odnośnie premii, nic mi nie mówiąc dał mi w zeszłym tyg. :) Dopiero co mi mąż powiedział, że dostałam, bo ja naszych kont nie sprawdzam, więc super miło mi się zrobiło. Mój Szef potrafi mieć gest. :-)

Małpawzoo co to za orzechy pekan? Pierwsze słyszę?
Mamy ta grę, jest fajna i 3 latek sobie z nią poradzi:-D

Ostroś witaj!:-) Płeć znasz? :-)
Dopadłam grześki toffi! :O 10szt w paczce! do rana chyba mało zostanie... :-D
Jutro idę a raczej jadę oddać krew i siuśki do badania, po prawie tygodniu się odkopciuszę i wyjdę do ludzi :-D
Ja właśnie obalam dużą czekoladę panna cotta, truskawkową

Co do wody to mi powiedziała babka w laboratorium, że łyka mogłam wypić.

Witam nową mamę:-D:-D

A jutro jedziemy po wózek:-D:-D
Roan Marita 3W1 GWARANCJA 12MCY Lubin • Tablica.pl

dzieki Marcia.
u mnie w lab jest napisane że małą ilość wody przed badaniem mozna wypić. ja ide na glukoze przed świetami, bo mi moja gin powiedziała ze po świetach to i tak nigdy nie wychodzi;-).
Juszka, u mnie Ola bedzie :-D. wiecie az mi dziwnie. bo celowałam na dziewczynke,a że czuje jajniki w owulacji to było łatwo i jest dziewuszka, az czuje sie dziwnie że moze to nie tylko przypadek, tylko że maczałam w tym palce

Juszka, tylko nie za dużo tych Grześków, żeby w moczu nic nie wyszło z nocy :D

Przecież woda to tylko płyn, a bez tej setki ;) herbaty przed wyjściem, to bym chyba nie doszła na miejsce, bo mnie muliło z głodu. Po wypiciu to mi sama babka w lab proponowała wodę do picia.

Dziewczynki przepraszam ze o sobie ale ledwo dycham.... co moge na gardelko wydaje mi sie, ze to oskrzela bo boli klatka jak kaszle okropnie.... musi jakis wirus to byc bo cholerka ja naprawde dbam o to, zeby sie dobrze I cidplo ubrac.... ledwo widze na oczy.... nie mam apetytu.... wypilam mleko z miodem I zjadlam banana....

Kochane co do wyprawki.... mi sie wydaje, ze to jest w nas..... z Julkiem musialam kombinowac z kasa bo moj eks malzonek pokochal wtedy maszyny I wiecznie nie mial pieniedzy I wiecznie cos nie bylo potrzebne.... moi rodzice bardzo mi pomogli....ale pamietam z tamtego czasu takie uczycie, ze nie mialam np wozka to myslalm, ze unre bo eks chcial byle jaki a ja chcialam x landera a srac nas bylo.... I poprostu mialam takie cisnienie jak balam sie, ze czegos nie kupie.... praeda byla taka, ze lozeczko wogole sie nie przydalo, praewijak u mnie stal I tylko kurz sie na njm zbieral.... musicie zobaczyc co jest niezbedne.... dziecko nie bedzie sie zle czulo jak nie bedzie mialao lozeczka.... ja najpierw dawalm do gondoli a pozniej spal ze mna.... teraz mam troszke ciuszkow ale pewnie duzo mniej niz Wy macie.... mam jedna szuflade a Julek mial 4.... wtedy duO dostalam u ranek teraz nie mam od kogo....ale uspokoilam sie.... w kazdej chwili moge dokupic.... na poczafku roku zamowie w ktorejs aptece w pl co polecacie rzeczy I mamusia mi tobwysle......
Moja tesciowa powiedziala ze kupi lozeczko wozek fotelik.... lezaczek.... stojaczek itp....kolderke.... no normlanie wszystko.... ale ja powiedIalam m ze sie nie zgadzam bo ja chce decydowac o tym co kupuje a tu nie mjalavym wiekszego wplywu a nie chce jakis niesnaskow.... ze wydziwiam czy cos..... jak siendogadamy to.skorzystam....ale juz potyczka byla o koldre, ja mowie, ze nie musi miec narazie kolderki, ze chce kupic podusie I kocyk z la milolu a ona ze ona kupi rozowa kolderke....a ja zaznazyla. Wszystkim ze z rozem to do minimum..... ;) ale sie rozpusalam a oczy mi tak lzawia....
Po Jukku nauzylam sie, ze trzeba miec tylko najpotrzebniejsze rzeczy... a pozniej zawsze mozna dokupywac.... nie mialam podgrzewacza czy sterylizatora.... dalam rade....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry