stęskniłam się..

kurujemy się czym się da... przy okazji załatwiamy wszystkie sprawy jak rachunki itp..
ja przytyłam od początku właśnie na ostatniej wizycie wyszło... 1,5kg..ale to nie jest dużo jak na ten etap ciązy i taki brzuch

byłam w nowej galerii i wpadłam do superpharm..założyli mi karte i dostałam jakies 20 zł rabatu na zakupach:-)
kupiłam pierwszą paczkę pampków 1, smoczki dla małej 3 by miała do wyboru, jakąś odżywkę do włosów bo mi wypadają strasznie i idzie mi masa różnych kosmetyków by je wzmacniać...
witam nową mamcię!
i znów nie mam czasu doczytać bo weekend zdychałam to teraz pranie robie i prasuje, zmieniłam firanki na święta więc te trzeba poprać zaraz, do tego ide farsz robić na uszka i jutro będę lepić bo się nie wyrobię.. mam 3y prace do napisania na zajęcia a zostało mi 1,5 tyg

jeszcze moje dziecko strzeliło focha i nie chce pić syropów i latam za nią z łyżeczką po całym domu

a ta się jeszcze wyśmiewa ze mnie pod nosem..
znów mi warga strzeliła właśnie.. i krew mi tryska

mam tak popękane od choroby i oddychania przez buzię, że chyba mi z 2 mm z każdej strony doszło..
Ewula mnie też czeka glukoza.. w następnym tygodniu.. mam stracha jak ja wyrobię bez picia tyle..
Secreto ja ostatnio mam takie wahania nastrojów, że sama nie moge wytrzymać ze sobą.. chce coś robić ale z drugiej strony mnie smuci, że nie mam czasu na coś innego i marudzę sama do siebie nawet

chce by mąż zrobił przed świętami do końca półkę a zaraz jak robi to mi smutno, że sama siedzę.. aż się wstydzę..