reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Jejku... :-( to moze porozmawiaj z rodzina o tym, musza wiedziec jak ty sie w tym wszystkom odnajdujesz, jakie masz uczucia co do tej sprawy... moze to cos pomoze. Staraj sie nie myslec o tym... wiem ze to trudne:-(

A powiedz mi, dzidzia kopie? Zagadam cie troche na inny temat, zebys tyle o tym nie myslala:-) bo plakac nie wolno :no::-)

Cześć!
Wczoraj padłam jak mały Kazio po tych zakupach. Ale udały nam się bodziaki po 5zł:-)
Dziewczyny te stresy was zniszczą normalnie!
Mój poszedł do pracy a ja zrobiłam ogar łazienki, jeszcze kuchnia mi została ale to potem bo jakoś weny mi brak tyle że musze to zrobić bo teść dziś przyjedzie na tydzień. Strasznie się cieszę jak u nas jest bo rano sobie siedzimy razem a potem on działa z remontem:-)
Odebrałam wczoraj wyniki krwi i moczu, są bardzo ładne :-)

A i dostałam wczoraj przesyłkę! Dziękuje Flower188! Słodkie ubranko! Jesteś kochana! :-)

Miłam jakieś dziwne sny że już urodziłam i napisałam Agnis sms żeby dała wam znać :-D A moim lekarzem był Bartek i Natan z pierwszej miłości haha :-D Mój się śmiał jak mu to powiedziałam i zapytał czy Marysia do mnie w odwiedziny przyszła :-D Takie głupoty :-D
Smacznego Jaspis :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki!&&:-)

Ostatnia edycja:
Smacznego :)

Moja Koza wczoraj caly dsien aktywna byla, a w nocy spala i za kazdym razem jak sie przekrecalam to ja budzilam, kopala chwile i zasypiala i za jakis czas znowu, ja na inny bok a ona kopala hehe

Doczekac sie nie moge do mrca. Moje 22 urodziny spedze z corcia obok siebie, no i Wielkanoc tez z nia, jej pierwsze swieta:)

A myslalas nad drugim imieniem dla Grzesia?

Jaspis Kochanie spokojnie... nie martw sie.... ja wlasnie tez sie wyryczalam, bo od sr praktycznie jestem sama a lewdo na nogach stoje a m wlasnie wrocil z pracy do donu a jest przed 1.... kazalam mu jechac do apteki po jakies krople do nosa zaznaczylam, zeby nie kowil, ze jestem w ciazy bo chce tylko do jedenj dziurki wkropic. I tylko przed zasnieciem....a on mi wlasnie przyjechal z sola morka, ktora mam I uzywam takze non stop.... juz 3 dzien kata a dalej jie schodI nic....a prawa dIurka ttlko zatkana a z lewej non stop krew :( zachowuje sie jak male dziecko....rozplakalam sie jak zobaczylam co mi niesie.... mam nadzieje, ze ja taka nie jestem ze to tylko hormony.... disnemar mialam ta granatowa przy Julku I polexam w 100....
Tule Cie mocno..... no piszesz ze Malenstwo pol nocy kopalo a ja sie martwilam, ze koja Lena przez mone przemeczenie jest nadpobudliwa bo jakies 3 h non stop a to wali a to sie przesuwa.... mam nadzieje ze w koncu zasniemy razem.... sniadanko....smaxznego..... Jaspis moze my mozemy jakos pomoc?!

Koreczek sorki poprostu zle zrozumialam z tym sprzataniem..... wiesz co.... musiz odciac mame od Was.... bo tak to pozwalasz jej zyc w jakims wyimaginowanym swiecie bez poczucia odpowiedzialnosci I obowiazku.... pisalam kiedys w poscie, ze polecam Ci ksiazke "koniec wspoluzalnienia" sprawdz .... daje slowo, ze pomoze..... ;) ja sie rozbudzilam totalnie..... jeszcze jakas sniezyca.... glowa odpukac przestala bolec ale zazyla. 2 tabsy.....

Anetka fajna klientka..... heheh....

Juszka, gratuluje dobrych wynikow!:-) a ja tez mam isc na morfologie i mocz, nie wiem kiedy, bo wizyta 3 stycznia.... jak myslisz, przed swietami to zrobic juz w poniedzialek?

Tescia masz fajnego, tak samo jak ja:-D

Koreczek my dajemy jedno imię tylko:tak:.
Dla mnie nie ma nic przyjemniejszego od tych kopniaczków. Mimo że czasem bolą, spać przez nie nie mogę i wcale fizycznie przyjemne nie są, to jednak jest to cudowne uczucie.

Juszka gratuluję zakupów. A to już dzisiaj zdążyłaś ogarnąć łazienkę? Muszę i ja się brać do roboty...

Idę coś porobić to nie będę chociaż o głupotach myśleć:tak:.

reklama
Koreczek najlepiej idz przed Świętami bo potem labki mogą nie być czynne:-) Ja mam wizyte 30.12 i też już zrobiłam:-)
Jaspis a no dziś:-) Jakoś tak się zerwałam w połowie kawy żeby potem mi kupa roboty na raz nie została:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry