Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam jakies 62 metry kwadratowe powierzchni, w malym mieszkaniu szybciej brud wylazi jak to juz niektore dziewczyny pisaly... a ja na swieta nie mam zamiaru sie najpierw przemeczac, a pozniej zamiast cieszyc sie bozym narodzeniem lezec i plakac przez bol plecow. Jak potrafisz liczyc, to licz na siebie, taka moja sytuacja. Mojego nie gonie do sprzstania teraz jak tak ciezko pracuje, nie mam sumienia.

szkods ze male dzieci to czytaja... odnalazlysmy sie na fb, ale u zadnej nie widzialam takiego czegos. A przeciez tez macie mezoe, chlopakow i narzeczonych, tez ich kochacie. Rozumiem mozna napisac kocham cie, dac wspolne zdjecie, ale nie do przesady
i keszcze mi sie chwali co oni tam w lozku nie wyprawiaja, jakby mnie to obchodzilo. Zero dojrzalosci jakiejkolwiek. W ogole to nawet ostatnio z nia nie pisze, tak sie zmienila okropnie. A jak juz ja napisze, to dostajw odpowiedz typu:aha, fajnie, spoko, wez cos odpisz na takie cos.... 
drazni, ale nie az tsk bardzo zebym sie tym przejmowala i wariowala przez to, no niech robia co chca hehe bardziej mi przykro, ze kontakt z nia siw urywa, no ale nic na sile :-)
moj posprzatal za soba wszystko, farby itp, zle to okreslilam i zostalo zle zrozumiane. Moja mama leniwa jesy, moj mi pomaga:-) mojej mamie ciezko bylo pokoj posprzatac po remoncie, nie zeby gruz tam byl czy cos w tym stylu, tylko te pudla i posciel i jej rzrczy tsk na kupie wszystko przejsc nie dalo rady nawet
.