susi
Fanka BB :)
masiosia - Ja też z niedowierzaniem sprawdzałam tętno swojego serca żeby sprawdzić czy się nie mylę - zaskoczona jestem bo z córką nie miałam takiej sytuacji - ale nie powiem bardzo miłe uczucie
Wrzuciłaś link na fb i zajrzałam- wiesz całkiem spore to Wasze lokum bo skoro jak dobrze zrozumiałam macie 2 (?) poziomy i macie miejsce na 180 osób - to całkiem spora sala jak się orientuję - (za młodego dorabiałam na weselach jako kelnerka
, żeby mieć na waciki swoja kasę
)Wiadomo, że zawsze kasa jest potrzebna przy tego typu nieruchomości i takiej działalności ale fajnie bo macie coś swojego :-)
Uciekam - 3 dzień z rzędu kładę się w okolicy 1 spać
A córka ma jutro na rano do szkoły.
edit : munius nas dzisiaj opuściła na nocnej zmianie
Wrzuciłaś link na fb i zajrzałam- wiesz całkiem spore to Wasze lokum bo skoro jak dobrze zrozumiałam macie 2 (?) poziomy i macie miejsce na 180 osób - to całkiem spora sala jak się orientuję - (za młodego dorabiałam na weselach jako kelnerka
, żeby mieć na waciki swoja kasę
)Wiadomo, że zawsze kasa jest potrzebna przy tego typu nieruchomości i takiej działalności ale fajnie bo macie coś swojego :-)Uciekam - 3 dzień z rzędu kładę się w okolicy 1 spać
A córka ma jutro na rano do szkoły.edit : munius nas dzisiaj opuściła na nocnej zmianie