mamusia synka
i córeczki
Agnis oglądnij warto :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja tez suszone tylko i wyłącznie do bigosu i do zupki
.Musisz je wczesneij namoczyć i zostawic na noz lub kilka godzin albo troszkę pogotować), a potem pokroić na mniejsze kawałki (wodę w której się moczyły zostawiasz bo może się przydać, ja dodaje tą wodę do zupy czy bigosu ale trzeba uważać by gorzka nie była i nie za dużo jej.
. Zdrówka.
.Trzeba uważać by faceta nie rozpuścić za bardzo. Facet musi czuć się doceniony ale i potrzebny.
. Fajnie ze doszliście do porozumienia ws wigilii

Ewa moja też krzyczy, ale to z przedszkola nawyki:-(
nigdy nie farbowałam włosów, w ogóle fryzjera omijam szerokim łukiem![]()
Dziewczyny, tak sie zastanawialam ostatnio nad takimi pieluszkami wielorazowymi, tak na lato tylko, na kilka godzin raz na jakis czas. Co o tym mylslicie? znalazlam cos takiego ale cena mnie ZABIŁA!
{Milovia} Pieluszki kieszonki PUL + Mikropolar Łowickie ptaszki | PIELUSZKI \ Pieluszki z kieszonką | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

Dzięks za radę odnośnie żarełka
Wyobraziłam sobie Twoją Celinę co siedzi i co chwila pyta czy może coś zjeść pod tą choinką, hehe 
Zdrówka życzę, spróbuj coś zadziałać z czosnkiem, herbatką z miodem, cytrynką i sokiem malinowym – mi pomogło + Prenatal Grip Care