reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis tearz mam poczucie ze jade tam czy nie jade to i tak mam swieta z banki bo mi krwi napsuje babsko :-(
chlopaki jadą za pol godzinki bedą :-) ale musze od razu przyatakowac mojego bo juz mu stara na pewno makaronu na uszy nawineła ze ja be i fe, no nic utwierdziłam sie w przekonaniu ze tam nie jezdze- do odwołania! dobrze ze ona jest niemobilna i tez nie przyjedzie :-)

reklama
witajcie na wieczór..

mam problem.. boli mnie brzuch u dołu, kręgosłup też a jak wstanę to zaraz nacisk i muszę siku.. wziełam nospę 10 min temu leże od przeszło godziny większej poprawy nie zauważyłam a mały wierci się strasznie.. nie wiem co robic nie mam kontaktu z lekarzem mam sie zgłosić 2 stycznia na wizytę, nie wiem czy to panika czy może coś nie tak.. teściowa mówi, że mam jechac na pogotowie.. co robić?

może macie podobnie
?

czy to ma związek ze skracaniem sie szyjki wcześniej tak nie miałam..?!

witajcie na wieczór..

mam problem.. boli mnie brzuch u dołu, kręgosłup też a jak wstanę to zaraz nacisk i muszę siku.. wziełam nospę 10 min temu leże od przeszło godziny większej poprawy nie zauważyłam a mały wierci się strasznie.. nie wiem co robic nie mam kontaktu z lekarzem mam sie zgłosić 2 stycznia na wizytę, nie wiem czy to panika czy może coś nie tak.. teściowa mówi, że mam jechac na pogotowie.. co robić?

może macie podobnie
?

czy to ma związek ze skracaniem sie szyjki wcześniej tak nie miałam..?!

Jak przejrzysz pare stron wstecz to poczytasz co mi się dzialo w Wigilie...
Mialam takie uczucie temponu w pochwie. Tez tak masz?
A oprócz nospy weź 2 tabletki z magnezem.
A co ile minut masz skurcze? (napięty brzuch lub bole przypominające bóle miesiączkowe)?

Dużo leż, wsadź poduszkę sobie pod pupę i wstawaj tylko na siku. I pod przykryciem.

Jak przejrzysz pare stron wstecz to poczytasz co mi się dzialo w Wigilie...
Mialam takie uczucie temponu w pochwie. Tez tak masz?
A oprócz nospy weź 2 tabletki z magnezem.
A co ile minut masz skurcze? (napięty brzuch lub bole przypominające bóle miesiączkowe)?

Dużo leż, wsadź poduszkę sobie pod pupę i wstawaj tylko na siku. I pod przykryciem.

biore magnez codziennie napięty brzuch mam jakby cały czas taki jakby twardszy... i do tego takie bóle przypominające miesiączkowe co kilkanaście minut moze nie za mocne ale jadnak po prawej i lewej stronie czasem tylko po jednej czasem tylko po drugiej.. yhh nie wiem nie miałam tak wczesniej a mały się tak wypina do tego i kopie..

wzdęcia to chyba nie są odbija mi się, niecałą godzinę temu byłam na kibelku.. ahh nie wiem juz nic z tego..

Igem daj znac co z tego wyniknie! Trzymamy kciuki.

Dziewczyny ja cos czuje ze niedlugo co druga z nas bedzie miala tego typu problemy.. Zbliza sie porod wielkimi krokami a my na ostatnich nogach..

witam się poświątecznie :)
Troszkę podczytałam co tam u Was w święta się działo.... u mnie spokojnie praktycznie w domu u jednej lub u drugiej Mamy:) nie przejadłam się za bardzo bo jakoś apetytu nie mam... i jakoś mi się ciężko zrobiło i wydaje mi się, że brzuszek mam jakiś taki jakby większy.... Amelka tańczy jak szalona... szkoda, że nie zmysłową rumbę lubi tańczyć a jakieś skoczne quickstep'y i jiva;)
Zmykam spać bo zmęczona jestem.
Pozdrawiam niebiesko :)

Igem trzymam kciuki za Was!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry