Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Trzeba było poudawać jej telefoniczną położną: „oddychaj, kochana, na raz, dwa i pyk widać główkę!" 
Ciekawe ile mój już ma, bo tak to wyprzedza wiek ciąży o 2,5 tyg., ale ile ma teraz dopiero dowiem się po sylwestrze 

To przy nich taki świeżak byłaś hehe. najgorsze jest czekać nie wiadomo ile jak dobija się do przeterminowania...dziękuję za wszystkie słowa wsparcia! słaba jestem strasznie po tym szpitalu i do tego głowa mnie boli.. nie pisałam bo nie miałam internetu, ale w tym szpitalu taka rotacja tyle sie działo i jeszcze remont mieli.. kogo moga to krótko trzymają.. ale najwięcej tam było dziewczyn po terminie czekających aż coś zacznie się dziać.. miałam w porównaniu do tych wszystkich dziewczyn maleńki brzuszek.. niektóre myślały że mam 3-4 miesiąc..
Może być tak, że zdejmą szew, a tu cisza i nic się nie dziejeMuniuś na 28 stycznia ma termin moja sąsiadka :-) M już zaczyna buczeć o wyjedzie do mamusi wrrrrrrrrrrrrr

trzymam kciuki żebyś jednak w pon. wyszła do domku i żeby było dobrze wszystko:-)

już nie mogę patrzeć na mięso!:-/ i lecę odpoczywać