Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Całą noc mnie głowa bolała, a jak wstałam siku po 5.00 to o mało orła nie wywinęłam tak mi się w głowie kręciło. No i nie poszłam na badania bo nie byłam w stanie. Pójdę jutro to wyniki będą w czwartek (tylko mocz i morfologia), więc zdążę do wizyty je odebrać.
, a secreto już 32
.
, a teraz nie potrzebuje (odpukać!) Mi lactulosum kazał gin kupić, bo na mnie nic nie działało, co byście nie wymyśliły to do d... było w moim przypadku, ale mnie męczyły zaparcia od zawsze.... Ponoć mam coś z jelitami czy florą bakteryjna i po ciąży muszę się za to zabrać
.
). Ale nic nie robię bo mam ,,kaca" dzisiaj, za to jutro rano do labu, potem coś do żarcia przygotować trzeba i siebie ogarnąć, więc niech lepiej mój mężulek wolne bierze lub się spręża po pracy, bo ja już zapowiedziałam że teraz to się wszystko i w każdej chwili może zdarzyć i potrzebuje dużo odpoczywać
. A posprzątane musi być;-).Ewula, też mam pełno planów - wszystko trzeba jeszcze przygotować, poprać, szafę ogarnąć. No i pracuję cały czas. Ale mimo wszystko nie biegam już cały dzień jak jeszcze miesiąc temu
Megi, w ciężki czas wchodzicie. Dwulatek już się nie zajmie byle czym. Franek już był wtedy z siostrą, to było łatwiej. No i dłuuugi czas królowały puzzle i kolorowanki![]()
Koreczek ostatnie zdanie mnie rozbawiło na maxaMamusiu synka, a ja się boję bo nie wiem co mnie czekaw ogóle jestem po badaniach, musiałam godzinę czekać i jeść czekoladę, bo sama byłam a samochodem, zawroty głowy itp. No i mam już polozna:-) nie dziwię się że Julek nie kocha babci, tylko nie wiem co ona chciała uzyskać ta akcja cukierkowa? Dziadostwo, to dziadostwo jednych się kocha innych nie i lepiej by było jakby twoja teściowa odnalazła narząd odpowiedzialny za myślenie
![]()

Aneta daj znać, trzymam &&&&&&&&&&&No i przyszla kolej ma mnie.
Wlasnie sie zbieram do lekarza. Mam bolesne skurcze i wylecialo kawalek brazowej galaretki ale minimalnie z 3-4mm tylko...