reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

najwyżej będziemy szukać aż znajdziemy :tak:

To się nazywa "churching" :D

Ewa duzo osob wierzacych nie chrzci... Bo przeciez Jezus byl chrzczony jako dorosly. Sama znam wiele osob co sie same ochrzcily w wieku 33 czy tam 34 lat...

A bierzmowania nie miał wcale ;) I - o zgrozo - do komunii nie przystępował! ;)
Podpieranie się w dzisiejszych czasach przykładami sprzed 2 tysięcy lat jest troszkę bez sensu ;)

Jezus miał chrzest z wody, to dopiero On ustanowił ten sakrament (podobnie jak szereg innych) - to niby jak miał być ochrzczony jako niemowlę?;)

Ja w każdym razie jestem zdania, żeby chrzcić jedynie z przekonania. Nie dlatego, że tak wypada, że rodzina każe, że cośtam.

reklama
Muniuś, pewnie skurcze przepowiadające. Jak zaczynasz się ruszać to wygasają? Bolesne są?

Jest coś takiego jak "test wody" - przy takich skurczach trzeba się położyć w wannie z ciepłą wodą albo wziąć ciepły prysznic - ale NIE GORĄCY. Takie umiarkowany.
Jak wygasną, to fałszywe alarmy.
Jak się nasilą - wypadałoby jechać na IP.

No , no niezła stylówka ;-) i widać Pani w ten sposób klientów sobie napędza , niektóre ciuszki na sprzedaż od razu.
Chyba dobry pomysł z takim blogiem jak pociecha wyrośnie z ubranek , można i trochę grosza zarobić :tak:

Jaspis to fakt z tymi imieninami
Hehe nawet nie myślałam o tym ale biorąc pod uwagę to że Kacpra jest tylko raz w roku to niestety będzie mały miał imieniny przed urodzinami :) trudno i tak pewnie będziemy tak jak do tej pory w rodzinie obchodzić tylko urodziny :))
Mrowaa cholerka jak pojawiła się krew to może jednak powinnaś jechać do lekarza...
Susi ja właśnie po pizzy hihi naszło mnie teraz... a ze i m był głodny to go naciągnęłam :) teraz czuje się w pełni usatysfakcjonowana :))
Jolcia ja też dopiero teraz będę się wybierać do szkoły rodzenia ale zupełnie nie wiem kiedy będzie. Jutro mam wizytę u mojej gin wiec może coś się dowiem :) już bym chciała zacząć chodzić :))
Nikusia z opinii dziewczyn wynika że co lekarz to inna opinia z witaminami :) ja tak jak pisałam miałam kłopoty z wpadającymi włosami to chyba też dlatego kazała mi brać :) co do komody to w jysk'u są teraz takie 5 szufladowe za 160 zl :) tanio a ładna i mi w zupełności wystarczy dla małego :)
Agnis no właśnie mnie zaskoczylas z tą perulka bo nie widać :) ja też mam duże kłopoty z włosami niestety i nie wiem jak to się skończy... :( a Ty jak sobie z tym radzisz? Swoje włosy pod perulka tniesz mocno na krótko?
Aneta zatkalo mnie ze w Norwegii jest aż takie ostre prawo odnośnie dzieci. Z jednej strony to dobrze ale chyba do tego stopnia to już przesada i przegiecie w druga stronę nie?
Co do ksiedza to u nas więcej nic 50 zł sie nie daje taka mamy zasadę... ale nasza parafia to też długa i przykra historia ... bo proboszcz jest gejem i wszyscy o tym wiedzą... i jak tu dawać im więcej skoro wiem że kasa prędzej pójdzie na wynajem kawalerki w której spotyka się z facetami niż na kościół :(( to okropne ale prawdziwe...
Secreto ale akcje z tymi twoimi tesciami :)) hihi udani są nie ma co, ale u mnie w parafii też są takie rodziny co to każda złotówkę by oddaly na kościoł a kurcze wszyscy znają prawdę o tym księdzu... ja to nawet tam ślubu nie brałam bo nie chciałam żeby udzielał mi go ktoś tak obludny... brrr...
motorhead ja na wizycie miesiąc temu miałam 7 kg na plusie z całej ciąży... a teraz jutro mam wizytę i aż się boje bo pewnie 10 przekroczylam :(
Weronika ja też jeszcze używam starych biustonoszy a to dziwne bo na początku ciąży były za małe... teraz biust mi zmalal :(
Ewa oczywiście że masz rację :) ja uwielbiam księdza który dawał nam ślub bo to człowiek prawdziwej wiary nie taki obludnik jak nasz proboszcz. Wszędzie są dobrzy i źli w każdej grupie społecznej, tylko uważam że w przypadku księży powinno się z takimi sytuacjami jak jest u nas walczyć... tak czy inaczej jak czuje duchowa potrzebne pójścia do kościoła to idę do mojego ulubionego księdza do innej parafii a tego no cóż chodzi po kolędzie to się go przyjmuje...

Spadam spać dziewczyny bo jutro wizyta :)) trzymajcie kciuki :)

Aneta wydaje mi się , że warto spróbować , kilka osób podłapie temat i już coś fajnego i korzystnego może z tego wyjść . A nawet jeśli nie to , zawsze zostanie mnóstwo zdjęć do "rodzinnego albumu" :-)

Aneta wydaje mi się , że warto spróbować , kilka osób podłapie temat i już coś fajnego i korzystnego może z tego wyjść . A nawet jeśli nie to , zawsze zostanie mnóstwo zdjęć do "rodzinnego albumu" :-)

Ja to wogole jestem maniaczka robienia zdjec.... moja Michelle ma robione conajmniej jedno kazdego dnia :-D wiec sobie wyobraz moje foldery na kompie :eek::-D:szok:
Ale jeszcze pomysle nad tym :tak: tez mi sie to wydaje fajnym pomyslem.... tym, bardziej ze ja z dzieciakami jakies kolejne 2 lata w domu bede siedziec... :sorry: wiec byloby jakies zajecie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry