reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Rano - owszem, wieczorem by mnie zabił. Jakoś zgaga jak mnie łapie to po południu albo wieczorem dopiero.

Ja też mam zgagę jak coś to wieczorem:wściekła/y:
U nas śniadanie w domu, 8:30 w przedszkolu, o 11 zupa o 13:40 drugie danie, deserek do domu, chyba że dziecko do 18 zostaje to zjada koło 16. Dlatego je obiadek w domu, jak ja odbieram kolo 15, to już głodna jak dojdzie.

reklama
potrzebuję jakiś szary obraz do kuchnio-salono- jadalni i zastanawiam się nad tryptykiem :confused: macie może jeszcze jakieś pomysły co mogę dać na gołą, malinową ścianę?

Ewa, Jagna moj nie je w domu sniadania, wstaje o 8, o 8.15 wychodzimy i jedziemy a o 8.30 jest śniadanko w przedszkolu, moj to ma takie zrywy 2 dni nic a na 3 dzien konia z kopytami by zjadł i ma swoje smaki, niektórych potraw do buzi nie weźmie......

glukoza na czczo, reszta badań nie :-)

secreto
ja mam tryptyk na pisakowej scianie, fioletowe tulipany w otwartym salonie a sciany w przedpokoju mam fioletowe jak te tulipany na obrazie :-)

Ostatnia edycja:
nieznajoma1991 gratulacje rozpoczetego 30 tygodnia :-)

jagna25 fajne te kompleciki :-)

jaspis współczuję Ci z tym spaniem..mi zaczynaja sie problemy z oddechem jak sie klade...a na szkole to z tatusiem :-) i ciekawe kto bardziej przerazony :-) tylko w sumie on zeby nauczyc sie jak dzidzia sie zajmowac...bo przy porodzie oboje nie chcemy swojej obecności ;-) nie mam pojecia co to ten Hbs...zaraz w googlach sobie poszukam :-D

A zjadlam obiad juz :eek: i chyba wyrusze sobie po lumpach pochodzic, szkoa pogody na siedzenie w domu :-D a jak m wroci to sobie podgrzeje kasze

Hej pospałam troche i wracam do żywych.
Katrine gratuluje ciociu. Fajnie tak z siostra miec dzieci w jednym wieku. moje siostrunie tak maja bo róznica miedzy nimi jest rok czasu a między mna a nimi 10 i 9 lat wiec ja niemam z kim do pary.

Dzieczyny ja chodziłam do liceum w Brzegu.

a ja własnie zerknełam na swoje skierowanie na badania na kolejna wizyte i mam do zrobienia AIAT, AspAT :szok: nie przypominam sobie bym przy Olince to robiła z tego co w google znalazłam to cos z wątroba to sie troche zmartwiłam czy któraś z was też była kierowana na takie badanie?

nieznajoma1991 gratulacje rozpoczetego 30 tygodnia :-)

jagna25 fajne te kompleciki :-)

jaspis współczuję Ci z tym spaniem..mi zaczynaja sie problemy z oddechem jak sie klade...a na szkole to z tatusiem :-) i ciekawe kto bardziej przerazony :-) tylko w sumie on zeby nauczyc sie jak dzidzia sie zajmowac...bo przy porodzie oboje nie chcemy swojej obecności ;-) nie mam pojecia co to ten Hbs...zaraz w googlach sobie poszukam :-D

A zjadlam obiad juz :eek: i chyba wyrusze sobie po lumpach pochodzic, szkoa pogody na siedzenie w domu :-D a jak m wroci to sobie podgrzeje kasze

Kama jak masz problemy z oddechem jak się kładziesz to masz tak jak ja. Polozne mi w szpitalu powiedziały ze ciaza nie lubi nisko lezec :tak: wiec zawsze miej pod glową więcej niż jedną poduszkę i staraj się lezec na boku bo lezenie na wznak także może powodować dusznosci:tak:

reklama
No na wznak jak sie poloze to oddycham jakbym na 3 pietro weszla :-D i tak jak piszesz, zauwazylam ze musze miec wyzej glowe, chociaz tak nie lubie..:eek: ale jakos zasnac musze, a moj m mowi ze sapie i chrapie jak spie :-D masakra:cool2:

Moj m pisal zebym poczekala na niego z isciem do miasta :confused2: boi sie mnie sama puszczac, czy co? :confused2: przynajmniej w wielkości zakupow nie bede sie ograniczac, bo tragarza bede miala :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry