Nikusia82
Fanka BB :)
kasiak- I ... NIE no bez przesady
swoje wysłużyła...ale akurat po świętach się zepsuła na maksa... Ale dobrze, bo nowa dziś przyszła i pasuje do odkurzacza jest dokłądnie taka sama jak oryginał a połowę mniej kasy poszło...
Jolcia- No na takiej diecie niestety (a dla niektórych stety) chudnie się. Najważniejsze dla mnie np. było to, że jest bardzo zdrowa i np. wiele moich dolegliwości znikło. Już z górki trzymaj się!!!
Marcia - To mój ostatnio w nocy mówi, że by zjadł... naleśniki właśnie
a ja się pytam kurcze a jak ja cheeseburgera chciałam na początku ciąży to
takie oczy robił... No w końcu go ciążowe zachcianki dopadły ;-):-)
MROWKAA - Super, że udało Ci się dostać do lekarza. NAJWAŻNIEJSZE, ŻE wiesz co jest grane i dostałaś odp. leki. Jestem zdania, że leżenie wskazane i koniecznie oszczędzaj się. A długości szyjki ci nie podał?
Ja mam jeszcze kupę prasowania...ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
swoje wysłużyła...ale akurat po świętach się zepsuła na maksa... Ale dobrze, bo nowa dziś przyszła i pasuje do odkurzacza jest dokłądnie taka sama jak oryginał a połowę mniej kasy poszło... Jolcia- No na takiej diecie niestety (a dla niektórych stety) chudnie się. Najważniejsze dla mnie np. było to, że jest bardzo zdrowa i np. wiele moich dolegliwości znikło. Już z górki trzymaj się!!!
Marcia - To mój ostatnio w nocy mówi, że by zjadł... naleśniki właśnie
a ja się pytam kurcze a jak ja cheeseburgera chciałam na początku ciąży to
takie oczy robił... No w końcu go ciążowe zachcianki dopadły ;-):-)MROWKAA - Super, że udało Ci się dostać do lekarza. NAJWAŻNIEJSZE, ŻE wiesz co jest grane i dostałaś odp. leki. Jestem zdania, że leżenie wskazane i koniecznie oszczędzaj się. A długości szyjki ci nie podał?
Ja mam jeszcze kupę prasowania...ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce

Byliśmy wczoraj na tych termach, kawał drogi, z Warszawy pod Łódź jak się od Poznania jedzie, ale autostradą raz dwa i byliśmy, tylko w tamtą stronę to nas źle nawigacja poprowadziła i niestety pojechaliśmy naokoło, autostrada płatna, ale w obydwie strony wyszło 11 zł. Bardzo się odprężyłam, te wody termalne takie cieplutkie, 35 stopni miały, wyleżałam się, wymasowałam plecy na tych takich biczach wodnych, fakt, że słona troszkę, ale podobno taka solanka jest strasznie zdrowa.[/FONT] Wczoraj byłam wyluzowana, a wieczorem już zaczęły się te spięcia brzucha