reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

moniqa ja tez nie mam miesni :-) napinam to co mam hehehehhe

nastka a ja przed porodem nic nie jadłam bo mna w tym szpitalu krecili, najpierw ze mam nie jesc bo rodzę, potem ze moge zjesc bo nie rodze i jak sie nażarłam to mi wody odeszły i potem juz okragłe zero jedzenia.................

reklama
Moniqaa, ale żeś się rozpisala:szok::-D wiesz, to może też przez to, że dziecko rośnie i uciska na narządy, płuca też są scisniete, mam nadzieję że u ciebie to nie przez anemie:tak: w ogóle jakaś dziwna jestem, bo wszyscy poubierani od stóp do głów s ja w rozpiętej kurtce chodzę....

I kupiłam sobie dwa biustonosze do karmienia i małe zakupy spożywcze. Idę jeszcze sprzątać, bo samo się nie zrobi. Moje wielkie dziecko o imieniu Mama będzie bajeczke oglądać pt Moda na sukces. Taka przez nią jestem już rozdrazniona....

Koreczek chyba miało być Nastka, ale żeś się rozpisała... :-D
Koreczek szkoda słów na mamuśkę... ale nie przejmuj się....
Mogę Ci podrzucić moją teściową tylko nie wiem czy dojdzie w linii prostej :baffled:
Dobra więcej na nią nie pisze bo wtedy na pewno będziesz mogła napisać, że wypracowanie stworzyłam :-D

Nastka, ale jeśli nagle trafisz do szpitala i jest niezaplanowana cesarka to już raczej nic ci nie da to, czy jadlas czy nie. Sama nie wiem jak to jest z tymi porodami. Przed cesarka lepiej być na czczo ale nie zawsze wychodzi to. Do porodu to nie wiem. Wiem, że wodę można pić podczas porodu

A ja sie umęczyłam pichceniem (nie będę pisać czego ze względu na Jolcię,wczoraj planowałam to szaleństwo). I teraz leżę i usiłuję odpocząć, ale pluję sobie w głowę za głupotę, bo przez te szaleństwa mam brudną kuchnię i nie mam sił na jej posprzątanie ani na zrobienie obiadu. M nie będzie zadowolony jak wróci, że się tak przeforsowałam, no i że musi sprzątać... za to na pewno będzie zadowolony, że trzeba zam9wić jedzenie, to jest miłośnik gyrosów i frytek, choć przecież ma żonę, która mu tak pysznie gotuje! (To oczywiście nieskromnie o mnie) no nic, odpoczywam.

Koreczek, czekam na wieści w sprawie wózka i razem z innymi trzymam kciuki, żebyś nie.miała kłopotów z wątrobą.

Aleź głupio się pisze na telefonie. ..

reklama
Usnelam jak dziecko :-) ale juz wstalam. Mysle ze wieczorem i tak padne wiec spokojnie Mamusiu synka :-)
Zrobie liste zakupow dla m i go wysle jak wroci. Jutro musze cos zrobic na ta imprezke w sobote.. :-)
Gora prania czeka na prasowanie a ja mam lenia... :-(

Aneta Ty pisalas o 3 parach rak i nog :-) tez tak mam hehe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry