reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

mamusiu-chyba za tydzień przeskoczysz do ostatniego okienka:confused: ja też powoli zbliżam sie do 9 serduszka......ehhh..zaczyna mi sie dłużyć a najgorsze te noce nieprzespane. No ale jak cały dzień leżę i nie wychodzę to czym mam się zmęczyć żeby spać- jeszcze 2 tyg i ruszam dupkę;-) bo to siedzenie w domu mnie dołuje

reklama
Jagna - a będę walczyć, masz rację, nie ma co odpuszczać tylko jest jeden problem...nie wiem które imię mi się podoba :-D:-D:-D Grzesio, Sebastian, Adrian, Franek, Wojtuś... :szok:
Mamusia
- to skrob tylko kawałek szyby żebyś widziała i heya, nawiew ciepła na szybkę i samo zejdzie :tak:

dobrze ze nas problem z wyborem imienia ominął- Hania na początku wymyśliła Julkę i Jasia- jakby była dziewczynka to na Julcię bym się nie zgodziła a Jasiek od dawna nam się podobał...:tak::tak::tak:

Muniuś, Nuśka wstaje ok. 7 :)

Mamusia, Ty wiesz najlepiej :) Może po prostu Młoda się obniża i stąd te bóle. Wytrzymasz do 38 tc spokojnie :) Ale w razie czego nie szarżuj, tylko do szpitala!
Ja się na porodach właściwie nie znam, bo w życiu naturalnych skurczy nie miałam :/ Tylko wody mi odchodziły, a potem oksytocyna. Więc nawet bym nie wiedziała, kiedy jechać :/

Wczoraj dostałam zlecenia na 4 tygodnie, więc ja jeszcze miesiąc na pewno nie rodzę, bo mnie z pracy wywalą :P

Ewa- to fajnie ze Ci te wody odeszły, mi nic nie było:szok: a Niuśka to śpioszek, moja w tym wieku to miła jedną godzinna drezmkę około 15.00, z której szybko zrezygnowała:no:

przedszkole tez mam blisko- jakieś 3 minutki, złobek około 10 min tyle ze w drugą strone...ciekawe jak to bedzie:szok:

reklama
Ewa ja tez sie nie znam ale czuje w kosciach ( miednicy) ze to nie to, wyobrazam sobie, ze pojde do lekarza 30go i on mnie zbada i powie ze mam jechac na oddział bo rodzę.........hhihihiihih

Jagna Julek nie chodzi bo w tym tygodniu jest dzień babci i ziadka a on nie ma dziadków, babkz z bełchatowa nie przyjedzie i nie chce zeby sie stresował, w tamtym roku opowiadał dzieciom i paniom jak to jego babcia umarła i mam wsadziła ją w pudło i zawiozła na cmentarz........oszczedze jemu i sobie i ludziom........

Moj wybrał imiona Natasza albo Nikola.......musiałam mu powiedzieć ze te imiona sie dzidzi nie podobaja......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry