Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
śnilo mi sie ze kawe pilam
sypana z mlekiem czyli taka jaka uwielbialam prze ciążą
u ciotki u ktorej kawy sie nie pija bo potem są rewolucje żołątkowo-jelitowe
ale jak mi ta kawa smakowała..mmmhmmm 

WysłałamJagna - gorąca prośba...wysłałabyś mi na e-mail'a, bo fb nie mam?monika.vectra@o2.pl
Nikusia – najbardziej denerwujące jest to, że jechaliśmy tam godzinę przez korek, a tu zawrotka i do domu…ehh no i to, że musiałam się z łóżka wygrzebać, hehe, ale lenia miałam dzisiaj, o la boga
To zapisywanie wydatków to niezła sprawa, ale ja za bardzo roztrzepana jestem, żeby tego dopilnować i zapominam o tym, żeby nieraz głowę z domu zabrać
Ewa – dzięki, jesteś mistrz! Co do plików to najlepsze są torrenty, ja mam utorrent i super ściągaFilmy biorę z torrenty.org i bittorrent.com, jest mnóstwo nówek
Kasiulekk – trzymam &&& żeby wszystko było dobrze, dawaj znać na bieżąco co tam się dzieje, bo się martwię!![]()

Jaka słodka fotka, aż zaczynam tęsknić za tym uczuciem.A co do karmienia jeszcze - znalazłam zdjęcie Franka z 3 doby, prawidłowo przystawionegoTylko się tak wbił (miałam już nawał), że warg nie widać, jak są wywinięte.
Noskiem się nie ma co przejmować - dzieci mają sztywne "boczki" nosa (jak to się nazywa?) i dadzą radę oddychać nawet jak się wydaje, że są wbite w pierś i się udusząAle jak dyskomfort duży czujecie, to można palcem delikatnie pierś przy nosku przycisnąć, żeby trochę więcej przestrzeni zrobić
Mam nadzieję, że nikogo "golizna" nie zgorszySamo życie
Jak znajdę filmiki, które oglądałam wtedy o karmieniu, to Wam podlinkuję.
Zobacz załącznik 605507
Ja się chyba też zaraziłam ciążą, koleżanka zaszła, a 2-3 tygodnie później ja. Tylko niestety ona poroniła:-(Hej
Też jakoś spania nie mam, od 6 czytam książkę...
Ciążą też się zarazilam, brat zadzwonił że ciocia będę i to była moja ostatnia @
Malpko, też nie wiem jak już mam spać... może na stojąco?![]()
Trzeba jechać do miasta, mama mnie męczy żeby jechać z tym internetem załatwić żeby zrobili, bo od wczoraj internetu nie ma... masakra. Internet najważniejszy. Mam nadzieję że w lutym do pracy pójdzie, to będę miała trochę spokoju i luzu
Idę sobie strzelić kawkę - pół łyżeczki capuccino, pół łyżeczki rozpuszczalnej i parę kawałków czekolady