Kamaa i Flower - dzięki za odpowiedzi. Wodę to właśnie też mam i popijam, ale nic nie daje, może spróbuję z herbatką z miodem i cytryną, zawsze to coś treściwszego dla żołądka. O dziwo potem się rano budzę i już wcale mnie tak nie ciągnie do jedzenia, mogę spokojnie poćwiczyć czy posprzątać przed śniadaniem. Tylko w nocy ssie w brzuchu... Zrobię dzisiaj herbatkę z miodem i postawię, może pomoże
Polecałyście majtki i podkady hartmanna, a jakie macie zdanie o babyono? Bo od Belli to już wiem, że mam się trzymać z daleka

Ale znalazłam na allegro sprzedawcę z odbiorem osobistym dwie ulice ode mnie, no i nie ma hartmanna, ma za to babyono (i majtki, i podkłady), i się właśnie zastanawiam. Chyba wezmę też stamtąd pieluchy flanelowe i tetrowe, będę mogła pomacać na miejscu, no i inne bzdurki kosmetyczne, których mi jeszcze brakuje.
A czy 29 zł za 3 kg proszku do prania Dzidziuś to dużo? Bo ten sprzedawca też ma, a na razie w hipermarketach nie widziałam Dzidziusia i nie wiem, czy to drogo, tanio czy przeciętnie