reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jestem w szoku .. Przykra sprawa z mewa też nie rozumiem, co może kierować takimi ludźmi eh. Trzeba napisać do admina co mamy z tym zrobić. Dobrze ze ktoś nam to uświadomił ...

reklama
Kotti, uważaj, żeby nie przenieść tej opryszczki na drogi rodne. Wystarczy tylko dotknąć i to cholerstwo się rozsiewa. Ciekawe, czy można używać tych plasterków na opryszczkę. Zawsze też jakoś by to "zabezpieczyło teren". Myślę, że farmaceuta pomoże :)

Ewula
, myślę, że nowy mod będzie mógł wątki edytować i usuwać. Skoro się logowała i nie odezwała się, to chyba sprawa jest jasna. Myślę, że można poczekać dzisiaj na ewentualne ustosunkowanie się i potem zgłosić sprawę adminowi i poprosić o zmianę moderatora. Która chętna? ;)

Współczuję Wam atrakcji nocnych/wczesnoporannych ;) Moje Łobuzy chodzą spać ok 21-21.30 i wstają 7-9.

kilka dni mnie nie było a tu takie wiadomości

Dziewczyny jak byłam w pierwszej ciąży pisałam na innym forum i powiem wam że też się taka bajkopisarka znalazła

A co do mewy to jej wpisy nie wiem dlaczego ale od razu wydały mi się nie prawdziwe ale nie miałam dowodów więc się nie udzielałam i nie miałam czasu ich szukać. Widziałam ją jedynie na innym forum tylko teraz nie umiem tego forum znaleźć by zobaczyć czy tam tez jest w ciąży z trojaczkami.

Mewa może się już nie odezwać jako mewa ale może zalogować się jako ktoś inny i dalej z nami pisać i nikt się czepiać nie będzie.

Jak na razie jest nas bardzo dużo i ciężko jest stwierdzić ile jeszcze takich bajeczek przeczytamy.

Życzę miłego dnia i mam nadzieje że mewa nam to wyjaśni choć szczerze wątpię

boziu! dla mnie to straszny szok! a wszystkie tak cieszylysmy sie i gratulowalaysmy potrojnego szczescia!
eyy ale co trzeba miec w glowie zeby wymyslic cos takiego, regularnie wchodzic, pisac i byc tak obludnym? jakies zaburzenia pssychiczne czy co?
ja mam jeszcze mala nadzieje ze to jednak jakas pomylka i wzystko sie wyjasni!

A jeśli chodzi o kartę ciąży to ja miałam założoną dopiero na drugiej wizycie jak już gin był pewny że fasolka się rozwija i dopiero dał skierowanie na badania i kazał wcinać witaminy do tej pory miałam tylko łykać kwas foliowy. Jak tylko podłączę skaner do lapka to zeskanuje zdjęcie usg z pierwszej wizyty i drugiej kolejna na koniec sierpnia już się doczekać nie potrafię :-D

Farfalla88 ja chodzę na NFZ i już wiem, że karty ciąży mi nie założą, bo lekarz stwierdził, że mu wystarczy kartoteka którą ma (dwa razy nie będzie tego samego pisał). Zresztą pisałam już o tym, miałam z tym niezłe rozterki w związku z tym...

jest na m jak mama i jest mamą trojaczków.. wiem bo też się tam sapisałam ale nic się tam nie dzieje.. tzn strasznie mało piszą dziewczyny

o właśnie m jak mama też tam zaglądnełam ale się nie zapisywałam bo było strasznie cicho choć i tak zbytnio czasu nie mam dlatego tak rzadko piszę z wami jak już będę na L4 będę częściej :-)

Farfalla88 ja chodzę na NFZ i już wiem, że karty ciąży mi nie założą, bo lekarz stwierdził, że mu wystarczy kartoteka którą ma (dwa razy nie będzie tego samego pisał). Zresztą pisałam już o tym, miałam z tym niezłe rozterki w związku z tym...

dlaczego nie chce Ci założyć karty ciąży ?? Nie wiem może mi się wydaje ale chyba to jest jego obowiązek w szpitalu przecież zabierają kartę przynajmniej u mnie tak było

reklama
dziewczyny a jak nic dziś nie będzie u mnie dalej widać?:baffled: co ja wtedy zrobie... gdybym się gdzies przestała odzywac tzn że mnie wysłali do szpitala...heh moja córcia własnie wkłada sobie kredkę pod pachę i mierzy sobie temp :happy: dobrze, że jest bo bym oszalała sama w domu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry