Babygg
Fanka BB :)
Smerfetka, nieustannie trzymam kciuki! Najważniejsze, że ciąża się rozwija. Uważaj na siebie i odpoczywaj!
Młoda, poszła odpowiedź
Nie wiem dziewczyny, co kieruje takimi osobami. Moim zdaniem to próba zwrócenia uwagi na siebie. Zazwyczaj takie osoby piszą o czymś, co się wyróżnia. Mewa - bliźniaki, które jak się okazało nie były niczym szczególnym (w jej mniemaniu, bo przecież nasz wątek obfituje w inne podwójne mamy), więc stały się trojaczkami. Inne dziewczyny zazwyczaj opisują choroby, traumy... I każda osoba się tym zainteresuje.
Młoda, poszła odpowiedź
Nie wiem dziewczyny, co kieruje takimi osobami. Moim zdaniem to próba zwrócenia uwagi na siebie. Zazwyczaj takie osoby piszą o czymś, co się wyróżnia. Mewa - bliźniaki, które jak się okazało nie były niczym szczególnym (w jej mniemaniu, bo przecież nasz wątek obfituje w inne podwójne mamy), więc stały się trojaczkami. Inne dziewczyny zazwyczaj opisują choroby, traumy... I każda osoba się tym zainteresuje.

a tak wszystko jest w papierach, a w szpitalu generalnie lekarzy interesuje twoja gruap krwi, ostatnie UGS, no i chyba, że z dzickiem coś nie tak to patrzą co w karcie było.A nie pochwaliłam się, w sobotę byłam na ugg, baby ma prawie 2 cm i jego serce wali ja mały dzwoneczek 168 uderzen.