Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzień dobry
U mnie kompletny brak apetytu i zero mdłości. Jedzenie jest mi zupełnie obojętne. Zrobiłam sobie przypomnienie, że trzeba zjeść, bo ja o tym zapominam.![]()
pinki czyli to takie standardowe badanie:-) bo juz sie balam ze cos nie tak i dlatego mnie wysyla
mamusia synka no wlasnie ja tez mam stresa od kiedy mi powiedzial o tym usg... wszysko bedzie dobrze napewno:-):-):-) musi byc:-) to masz spioszka malego,moze drugi dzidzius tez bedzie lubial sobie pospac;-)
tymuniek zobaczysz zobaczysz:-):-):-) trzymam kciuki!!!!
pinki czyli to takie standardowe badanie:-) bo juz sie balam ze cos nie tak i dlatego mnie wysyla, obliczylam ze u mnie tez jakos 27-28 by wypadalo to genetyczne:-)idziemy prawie rowniotko,jeden dzien roznicyjak sie czujesz ?ja widze duza poprawe ,nie mam juz calodziennych mdlosci i wymiotow,tylko 2-3 razy dziennie.
Hej dziewczyny u nas tez grzmiało i padało nie potrafię pozbierać myśli dziś mam wizytę ciekawe czy w pęcherzyku coś się pojawi ryczeć mi się chce:-(Mały dziś mówi mamo masz tam dzidzi ja mówię mu że tak a on a gdzie idziemy a ja ze do lekarza muszę iść a ty do przedszkola a on; po co do lekarza idziesz a ja że lekarz powie czy dzidziuś jest zdrowy czy chory a on :mamo dzidziuś zdrowy jest i dał buziaka dla brzuszka gdyby nie on to bym chyba zwariowała dzieci takie szczere są![]()