Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tymuniek trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze Mouse ja jestem w 8 tygodniu i lekaarz zalecil to badanie genetyczne miedzy 1, a 10 września. Bede dzwonic aby sie zapisac bo w polmedzie tylko jeden lekarz robi to badanie.
U mnie taki upał, że ledwo zyje... A tu na spacer powinnam sie z Alutka wybrać, ale sił brak:/
Wmusiłam w siebie bułke z pomidorem i nawet smakowalo
prawdopodobnie dzis wieczorem wybywam do rodzinnej miejscowosci do Mamci i beda pierogi i leczo i kopytka 10 dni w moim ukochanym DeTe
pinki dziekuje i ja rowniesz wszyskim tego zycze! no fakt tego stanu nie da sie z niczym pomylic:-) nie moglabym nie wiedziec o ciazy choc sa dziewczyny ktore maja mniej objawow. zgadzam sie to mulenie jest straszne,juz lepsze wymioty:-)jak o brzmizastanawia mnie z czym sie wiaze ten wstret do miesa ,wczesniej uwielbialam wszystko co miesne bylam prawdziwym miesozerca:-)
Mouse ja mieso jadlam sporadycznie jakos za nim nie przepadalama teraz czasem mam ochote na schabowego, wedliny i inne takie miesne przysmaki A co do wymiotów to wole to mulenie bo przy rzyganiu to od razu mdleje. Chcialaby sie poczuc tak choc na chwilke normalnie
jolcia naprawde te upaly nas wykoncza:-( juz zazdroszccze tych pierogow i lecza mmmmmmm :-):-):-) u mamusi to u mmamusi:-)
ja teraz w sobote wychodzilam za maz,ledwo wytrzymalam w tym upale ale i tak byl to najwspanialszy dzien w moim zyciu:-):-):-) teraz to bym tylko zmienila sukienke na inna,luzniejsza w tali:-)
mouse- wszystkiego dobrego na małżeńskiej drodze życia
Tak przy okazji to mi się przypomniało,że w przyszłym tygodniu mam 3 rocznicę ślubu Trzeba coś fajnego wymyślić