witam, dziś troszke tak popołudniu... po tej nieprzespanej nocy dziś czuję się jakby mnie czołg przejechał:-( i dopiero teraz jakoś lepiej się poczułam.
A Wy widzę nie próżnujecie, produkujecie posty hurtowo

co do zakupów to na szczęście mój Mąż wywiązuję się doskonale w tej kwestii :-)
Mi dziś obiadek gotuje Mamusia

rybka mniam!!
Mieszkamy w okropnym budynku jak go moja Mama Basia (teściowa) nazwała bunkrze, ale już ostatni rok, a za sprawą maleńkiego Bąbelka to może i szybciej się przeprowadzimy do naszego domku

Arania to Ty też z naszych okolic, jak miło

co do wieku to ja też mam 27 a czuję się na 16

hihi, piwo na dowód kupuję (teraz to już nie dla siebie). Dobre podejście po co się martwić na zapas od tego tylko zmarszczek przybywa

a DeTe to moja rodzinna miejscowość Dąbrowa Tarnowska

cudowne miasteczko!
Jagna i Mamusiasynka ja jutro mam mieć mielone z kapuśniaczkiem
Monisia0605 przede wszystkim bransoletki, a ponadto kolczyki i wisiory, ale nie będę Wam tu spamować

jak coś to priv

pisz prace pisz bo z brzuszkiem łatwiej zdać
Arania i Monisia a może spotkamy się jakoś razem? tylko proponuję w drugim trymestrze
farfalla88 u mnie przed ciążą dzień bez czekolady był dniem straconym, a teraz nie mogę na nią patrzeć, na inne słodycze zresztą też nie mam ochoty.
Hand made'owe dziewczynki a macie jakieś blogi czy zdjęcia swoich prac? uwielbiam oglądać wszelkiego rodzaju takie poTworki, ja kareczki też robię, ale nie na zasadzie scrapowych tylko z wykorzystaniem haftów
mouse23 masz racje te cudne sztuczki tego maleńkiego akrobaty w brzuszku działają cuda! :-):-)
Jolcia GRATULACJE!!!! Będziesz starać się o macierzyński "wysoki"??
nieee.... chcę utrzymać tą firmę więc poleci najniższy ZUS, gdybym od razu wysoki zaczęła płacić to nie urobiłabym na początek tymi moimi poTworami.