Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet na wesele brata, została ze szwagrem i jak się obudziła, poszła do nas poklepała kuzyna, mówiąc "tata jezdeś" i spała w naszym łóżku z nim
Powiem tylko ze kuzyn miał 17 lat i podobno miala kwadratowe oczy, ale dzielnie nic sie nie odezwał, żeby się nie skapła
. Moim zdaniem nie masz się czym martwić. Ja tez kiedyś miałam badany poziom ASC w moczu żeby sprawdzić czy w organizmie jest wystarczająco dużo wit. C, a jej obecność w moczu nie świadczy o niczym złym, po prostu nadmiar jest w ten sposób wydalany. 
Martuszka na początek będzie rozdawał łaaaa łaaa łaaa![]()
.
. ja na bakterie w moczu dostałam żurawit i mam brać 5 dni a po tym czasie powtórzyć wyniki.
. Głowa do góry!
dzięki za linki, z pewnością się przydadzą - ja też postanowiłam coś w wolnym czasie robić,żeby się nie zanudzić i jednocześnie się rozwijać, dlatego chcę zapisać się na kolejne studia uzupełniające mgr - z jakiegoś innego kierunku niż posiadam. Może dwa lata jakoś uda się przekulaćmłodamama21 sorki, że dopiero teraz odpisuje, ale nie mieliśmy prądu ani wody - epoka kamienia łupanego. Moim zdaniem nie masz się czym martwić. Ja tez kiedyś miałam badany poziom ASC w moczu żeby sprawdzić czy w organizmie jest wystarczająco dużo wit. C, a jej obecność w moczu nie świadczy o niczym złym, po prostu nadmiar jest w ten sposób wydalany.
martusza89 i inni zainteresowani kursami poszperałam trochę w necie i na gorąco podsyłam kilka linków:
Akademia PARP z tych kursów kiedyś korzystałam
euroKobieta | Europejski projekt społeczny wsparcia zawodowego kobiet w Polsce robiłam kiedyś kurs, ale nie dokończyłam
Szkolenia EFS: zawodowe, bezpłatne, darmowe, szkolenie: Warszawa, Kraków - Inwestycja w Kadry- Inwestycja w Kadry - Szkolenia - To się opłaca
Kurs Excela i VBA kiedyś stronka bardzo mi pomogła
System e-Learning KPRM chyba nie dają certyfikatów
I jeszcze coś takiego | Studium Prawa Europejskiego , jeżeli ktoś nie ma pacy to wiem, że niektóre urzędy pracy pokrywają koszty, trzeba poszukać na www swojego urzędu info.
a wiadomo jak to jest później z powrotem młodych mam na rynek pracy...więc wolę poszerzać kwalifikacje.dzięki za linki, z pewnością się przydadzą - ja też postanowiłam coś w wolnym czasie robić,żeby się nie zanudzić i jednocześnie się rozwijać, dlatego chcę zapisać się na kolejne studia uzupełniające mgr - z jakiegoś innego kierunku niż posiadam. Może dwa lata jakoś uda się przekulaća wiadomo jak to jest później z powrotem młodych mam na rynek pracy...więc wolę poszerzać kwalifikacje.
. Fajnie że coś działasz! Widzę,że myślimy podobnie