mamusia synka
i córeczki
secreto to super wieści
Ja sie tak się boje dzisiejszej wizyty ze aktivi i popychaczy nie potrzebuje :-)
ale ja się względnie czuje i mnie to martwi, ze z dzidzkiem cos jest nie tak.............
Nikusia to bedziemy sie dzis razem stresowac, kciuki za ciebie :-)
dzisiaj wstawałam 3 razy siku, do kitu takie wstawanie bo potem zasnac nie mogłam :-(
Ja sie tak się boje dzisiejszej wizyty ze aktivi i popychaczy nie potrzebuje :-)
ale ja się względnie czuje i mnie to martwi, ze z dzidzkiem cos jest nie tak.............
Nikusia to bedziemy sie dzis razem stresowac, kciuki za ciebie :-)
dzisiaj wstawałam 3 razy siku, do kitu takie wstawanie bo potem zasnac nie mogłam :-(
Ostatnia edycja:

no nic będę siedziała ponad 1,5 roku w domu z dziećmi :-) mnie strasznie martwi to dobre samopoczucie, chociaz lekarz mi powiedział, ze jak zaczne sie czuc dobrze to mam sie nie martwic bo lozysko juz podejmuje swoje funkcje i sie polepsza ale w ciazy z synkiem dopiero mi sie w 19 tyg. polepszyło wiec teraz wczesniej...... siostra mi mowiła, ze u niej tez wczesniej sie rzygawki skonczyly niz w pierwszej ciaży..... dobrze ze dzis wizyta
Mam na 28 dni znajomą, która marzyła o córce i współżyli na 4 dni przed owu. No i ma 3 synka :-)...ale badania jej męża wzorcowe. Nasienie takie, że pozazdrościć...więc sama mówiła, że nie wierzy, że uda się na tyle czasu przed owu dziewczynka