reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kOTTI- A nie mogłaś poprosić o dowcpiną lutkę? Ja mam 3x dziennie dowcipnie lutkę i 3x dziennie dupka...No ale dupka połykam więc inna sprawa. Ale sposób masz nie zły...u mnie by nie przeszło bo słodyczy nie mogę :-(

reklama
Mamusiasynka- o kurcze ale ja myślałam, że chodzi ci o powrót do pracy po ciąży i urlopach :zawstydzona/y: przepraszam. Nie no w takiej sytuacji to wiadomo, że nie możesz chodzić do pracy...
Ale wiesz... są dobre strony...Ja niby nie chcę wrócić ale muszę...Bo mam umowę zlecenie jako drugą umowę i jak siedzę w domu to sporo kasy koło nosa przepływa... A wiadomo, jak malec się urodzi to się przyda każdy grosz... Tyle, że ja chcę najdłużej do Listopada ...Ale to już decyzja mojego gina na dzisiejszej wizycie :tak:

nikusia82 z ta dowcipna to bylo tak: że lekarz zapisal mi podjezykowa i kazal brac dowcipnie poniewaz jest duzo tansza od tej dopochwowej a tak samo dziala. Powiedzial ze jakbym kupila ta dopochwowa to moze mie uczuli i juz nic z nia nie zrobie a zwykla dam poprostu pod jezyk;) No i jakies 2 miechy bylo wszystko ok, dopoki nie przyszly upaly i lutka podrazniala mnie na dole. Gin stwierdzil ze to normalne i zebym juz tylko pod jezyk brala .. wiec tak tez robie.:((

Ewa- wiesz jakoś się nie zdziwiłam, że TV nie masz.... zresztą nawet jakbyś miała...to nie wiem kiedy Ty byś go oglądała???? ;-)

To jest właśnie główny powód, dla którego nie wyrzucamy kasy na tv ;) Poza tym nie mamy go gdzie wstawić ;)
Jak już chcemy coś obejrzeć, to jakiś konkretny film czy serial wieczorem. To jest też spory plus dla dzieci - jak Franek chce bajkę, to musi sobie jakąś konkretną wybrać. Ogląda tą jedną bajkę i tyle. Nie ma ślęczenia pół dnia przed tv, niezależnie od tego, co leci.

Co nie znaczy oczywiście, że całkiem nie oglądam tv, bo teraz wszystkie seriale itp. są dostępne w internecie i to zazwyczaj za darmo na stronach kanałów telewizyjnych ;)

Ja miałam przeczucie na chłopaka, ale teraz coraz częściej myślę, że dziewczynka :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry