Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Ja mysle ze juz moglby Ci zrobic przeziernosc bo to powinno byc miedzy 11-14 tyg ciazy. Ja mialam robione bodajze w 13.... Wiec naciskaj. Ps.to prywatnie czy NFZ?a tak wgl to te genetyczne mógłby mi juz dzis zrobić? czy za wczesnie? bo on genetyczne będzie mi robić dopiero w tym 2gim terminie koło 20 tyg i to w 4d.. wiec teraz chciałabym gina pomęczyc chociaż o przezierność czy jest ok... ja sobie chyba wyrwę wszystkie włosy z głowy do tego czasu! a mnie na złość dzisiaj boli od rana... mam nadzieje ze dotrzymam do wieczora
Co do płci dzidziusi a moze sie dowiem 2 pazdziernika bo wtedy mam wizyte, choc 2 razy mi sie snilo ze bedzie chlopiec. W sumie to juz mi teraz obojętne bo najwazniejsze jest zdrowie malucha.
Doluje mnie tylko moja wlasna mama...bo dosc mocno daje mi do zrozumienia ze chcialaby w koncu wnuczke...a mi sie az przykro robi bo to przeciez nie o to chodzi...w koncu to nie ode mnie zalezy jaka bedzie plec dziecka...
Dobrze ze tesciowa nic na ten temat nie mowi, wrecz przeciwnie...dla niej ma byc zdrowe i juz

Ech, jak wy wybrałyście wózki????? Ja się chyba zapłaczę, jak będę miała podjąć decyzję :-(
zdecydowanie nie dla nas