reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

a tak wgl to te genetyczne mógłby mi juz dzis zrobić? czy za wczesnie? bo on genetyczne będzie mi robić dopiero w tym 2gim terminie koło 20 tyg i to w 4d.. wiec teraz chciałabym gina pomęczyc chociaż o przezierność czy jest ok... ja sobie chyba wyrwę wszystkie włosy z głowy do tego czasu! a mnie na złość dzisiaj boli od rana... mam nadzieje ze dotrzymam do wieczora
Ja mysle ze juz moglby Ci zrobic przeziernosc bo to powinno byc miedzy 11-14 tyg ciazy. Ja mialam robione bodajze w 13.... Wiec naciskaj. Ps.to prywatnie czy NFZ?

Co do płci dzidziusi a moze sie dowiem 2 pazdziernika bo wtedy mam wizyte, choc 2 razy mi sie snilo ze bedzie chlopiec. W sumie to juz mi teraz obojętne bo najwazniejsze jest zdrowie malucha.
Doluje mnie tylko moja wlasna mama...bo dosc mocno daje mi do zrozumienia ze chcialaby w koncu wnuczke...a mi sie az przykro robi bo to przeciez nie o to chodzi...w koncu to nie ode mnie zalezy jaka bedzie plec dziecka...
Dobrze ze tesciowa nic na ten temat nie mowi, wrecz przeciwnie...dla niej ma byc zdrowe i juz :)

reklama
Dziewczynki, podpowiedzcie mi, co sądzicie o tym wózku?
Wózek 3 w 1 Bebetto Luca 2013 (spacerówka+gondola +fotelik Safety Mimas) KURIER GRATIS [id16482/mimas] - 1569.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Fotelikiem 2014 i Najp
Widziałam parę dni temu te wózki Bebetto w smyku i bardzo mi się spodobała amortyzacja, no ale poza tym i wizualną urodą za dużo nie umiem ocenić.

Jak dla mnie za jasny. Mam wrazenie ze taki to bym raz dwa upackala czyms hyhy ;p
Poza tym za mało miejsca pod wózkiem na zakupy :tak:
Ale ogolnie wrazenie ze fajny, no ale kazdy ma inny gust... :)
Mi sie podobaja bardziej dwukolorowe, np szaro -morskie lub szaro- sliwkowy :)

Kolory są różne, więc to najmniejszy problem. Właśnie nie wiem, jak patrzeć na te koszyki na zakupy. Ten jest fajny, bo zapinany, a widziałam już wielokrotnie akcje z różnymi wózkami, że przy przejechaniu po krawężniku/dziurze połowa rzeczy wyskakiwała z wózka. Tak jak czytałam, to do 5 kg można w tym koszyku przewozić:crazy: Ech, jak wy wybrałyście wózki????? Ja się chyba zapłaczę, jak będę miała podjąć decyzję :-(
Jeszcze taki mi się podobał bardzo:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-4w1...rio-baza-familyfix-gratis-kurier-p-16422.html

prywatnie... jak będzie mieć spoko humor to pomęcze gin by pomierzył co się da bo będzie mieć moje spanie na sumieniu!

wózek fajny... ale spacerówka zdecydowanie nie dla nas... zawsze byłam na nie kubełkowym bo jak dla mnie dziecko wisi w nich... kolorek super tylko właśnie kwestia plam...

mrówka
super akcja.. szkoda ze to nie u mnie gdzies:D

Kolory są różne, więc to najmniejszy problem. Właśnie nie wiem, jak patrzeć na te koszyki na zakupy. Ten jest fajny, bo zapinany, a widziałam już wielokrotnie akcje z różnymi wózkami, że przy przejechaniu po krawężniku/dziurze połowa rzeczy wyskakiwała z wózka. Tak jak czytałam, to do 5 kg można w tym koszyku przewozić:crazy: Ech, jak wy wybrałyście wózki????? Ja się chyba zapłaczę, jak będę miała podjąć decyzję :-(
Wózek 4w1 Baby Design Lupo Comfort 2013 (spacerówka +gondola + fotelik Cabrio +baza Familyfix) GRATIS KURIER [id16422] - 2549.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Foteli
Oba fajne z tym,że dla mnie np baza flamilyfix jest nie potrzebna,bo w naszym samochodzie nie da się jej zamontować..

Kurde teraz tyle wirusow i bakterii do okola , ja niby jakas chora nie jestem ale troche dalej w gardle szczypie, rano jak zaczelam kichac to myslalam ze mi nos rozerwie i dzisiaj mam zamiar wyprobowac sposob mojej cuezarnej przyjaciolki : swiezo wycisniety sok z pomaranczy, starty korzen imbiru troche podgrzewamy i pijemy cieple jej bardzo pomoglo jak byla przeziebiona, zobaczymy.
Ja wczoraj poinformowalam tesciowa o ciazy bo chyba tylko oni jeszcze nie wiedzieli bo moj maz za rewelacyjnych kontaktow nie ma z rodzicami i mysle zeby nie to ze ja podtrzymuje kontakt przez wzglad ze to jednak dziadkowie Patrycji to on by wogle nie dzwonil nie zajerzdzal bo mieszkaja 80 km od nas i moja tesciowa taka przesadna jest bardzo i mowi do mnie zebym sie juz do ciotki nie zblizala i nie dotykala jej bo to nieboszczyk ?:confused:

Wózek 4w1 Baby Design Lupo Comfort 2013 (spacerówka +gondola + fotelik Cabrio +baza Familyfix) GRATIS KURIER [id16422] - 2549.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Foteli

Fakt kolor to najmniejszy problem:-D
Ten czarwony fajowy ale cena mnie porazila...niestety nie na moja kieszen ;/
Przy pierwszej ciazy nie mialam za bardzo wyjscia..bylam samotna matka bez alimentow i na utrzymaniu rodzicow i kupilismy wozek za 600 zl... Wprawdzie nowy.. Tak czy siak dziecko sie wychowalo i zyje hehe :tak:
Teraz jestem w stanie dac do max 1500 zl.
Nie wiem czy teraz kogos nie obraze ale absoltunie nie kupilabym wozka w kolorze czarnym...zle mi sie to kojarzy...wg mnie taka "trumienka na kółkach". Przepraszam za wyrazenie... Wiem ze teraz taka moda i wogole ale ja chyba do "modnych mam" nie należę :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry