reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie, ja też uwielbiam chodzić do lumpeksów (my ze znajomymi mówimy na lumpki GALERIE :) ) i powiem Wam że kupiłam tam sobie już 3 pary spodni ciążowych po 12-13 zł, w tym jedna parę H&M MAMA :) o bluzkach nie wspomnę. no i dla dzidziulka kupiłam już jakieś śpiworki. Ciuszków staram się nie kupować bo właśnie w dalszym ciągu przeglądam i piorę ciuszki po moim pierwszym dziecku i okazuje się że mamy tego całkiem sporo, w każdym rozmiarze. Więc ciuszków nie kupuję (tzn. staram się, bo niektóre są takie słodziutkie). I tak przeglądałam wczoraj ubranka i znalazłam jedną różową bluzkę ciążową H&M MAMA w rozmiarze XL, rękaw 3/4. Może któraś Was ma ochotę na tą bluzkę/tunikę bo dla mnie zdecydowanie za duża. Oddam ją gratis w dobre ręce :) Potrzebowałabym tylko o informację na priv i adres pod który mam wysłać. Problem tylko w tym że z kompa w domu mam problem żeby wstawić zdjęcie. Mogę ewentualnie mmsem przesłać. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Jak Ci zbywa to ja odkupię:)

a jeśli chodzi o badania moczu to jakieś specjalne trzeba na nerki.. boli mnie jak nie wiem co:(

reklama
Ja bym pojechala na IP ginekologiczna jak uznaja ze to cos innego to sprowadza specjaliste. Moja siostra w kazdej ciazy miala kolke nerkowa podobno koszmarny bol i zawsze jechala na ip gimekologiczna i oni sie nia zajmowali i jak kladli ja do szpitala to na oddzial ginekologiczny

u nas jest jeden normalny szpital, jeden ginekologiczny i mój prywatny medicor gin-poł... i chyba jedynie odpowiada mi medicor... mój lekarz gin i wgl warunki.. tylko czy ich bedzie interesowac nerka?

mouse, to Ty mi konkurencję chcesz robić? ;) też 40 szukam, choć nie wiem, czy nie jestem zbyt dużą optymistką i nie potrzebuję 42 :P Oni tam dostawy mają we wtorki. Od razu mówię, ze byłam w środę i mieli tylko 36 i 50 :P

Jagna, też kupuję w rossmanie i odbieram prezenty :D

Rossman sam w sobie ma dobre ceny, a i dużo promocji, wszystkie kosmetyki itp tam kupuję :P

Ja mam do zbycia spodnie( z guma na brzuchu są w stylu leginsów) ciążowe z Lidla. Za duże kupiłam bo są 40-42, a potrzebuję 36-38 takich
Mlodamama jedź na ginekologię

reklama
szczerze mówiąc to nie wiem gdzie są w końcu te nerki.... ale skoro bardzo cię boli to ja bym pojechała.... przynajmniej sprawdzą.... najwyżej cię odeślą do domu! zresztą nic nie tracisz a po co masz cierpieć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry