Hej dziewczyny
Trochę próbowałam nadrobić zaległości ale jest tego około 80stron... więc nie dam rady

doczytałam tego co spotkało
kotti. Chciałam Ci napisać, że bardzo Cię podziwiam za odwagę, że podjęłaś taką decyzję bo jesteś bardzo młoda i pewnie większość dziewczyn w naszym wieku postąpiła by inaczej... chylę przed tobą czoło....

Synek na pewno da Ci mnóstwo radości!
Co do pieluszek dla dzieci to ja będę używać jednorazowych bo leń ze mnie.... tetry to tylko mi się przydadzą jakby młody miał ulewać.... tak samo było przy pierwszym dziecku... Olka bardzo dużo ulewała.... czasami przebierałam ją z 10 razy na dzień.... więc i ubranek musiałam mieć sporo...
Ale mnie dzisiaj boli głowa.... mierzyłam ciśnienie i mam 98/69.... wypiłam kawkę ale narazie się nie podniosło

ogólnie często głowa mnie boli.... muszę o tym wspomnieć mojej gin na następnej wizycie, którą mam 7 października.... a zawsze u gina jak na złość mam ciśnienie za wysokie bo tak 160/90.... i muszę mierzyć zawsze dwa razy.... to potem wychodzi mi 140/80 czyli górna granica..... to chyba ze strachu .... bo zawsze idę tam z nastawieniem "znowu będzie wysokie ciśnienie" yhh...
Jeśli chodzi o wózek to choruje na peg perego pliko..... miał ktoś z nim do czynienia?
aaa w ogóle miałam wam pisać, że u mnie w rodzinie to jakaś plaga ciężarnych... moja szwagierka w ciąży - termin tydzień po mnie czyli 26.03... i..... moja siostra też w ciąży - termin miesiąc po mnie 26.04

znowu z siostrą będziemy mieć dzieci w tym samym wieku.... bo między naszymi córami jest miesiąc i 2 tyg. różnicy i teraz będzie podobnie