Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny. Ja nie wiem co to ze mna bedzis, taka jestem dzisiaj zjechana, brzuch mnie dolem boli, slabo sie czuje, glowa boli. Zmierzylam sobie cisnienie mialam 159/101 a puls to 107 i zbieram sie do lekarza na zbicie cisnienia. Niemozliwe zebym miala takie eysokie z wysilku, bo caly dzien leze i ksiazke czytam, wiec nic stresow ani nic. Powodzenia i kciukasy za Was<3
3,5 cm to moim zdaniem dobra dlugość szyjki. Przynajmniej dla mojego gina była w pierwszej ciaży. Cały czas taką miałam.
Myślę, że każda może mieć inną długość, ważne, żeby się drastycznie nie skracała
Monisia trzymam kciuki za remont, ja ciągle dumam, czy malować czy nie. Wprawdzie mieszkamy w tym mieszkaniu 2,5 roku tylko, ale być coś zmieniła.
Syndrom wicia gniazda mi się włączył
koreczek nie możesz mieć takiego ciśnienia.. leć do lekarza! dlaczego dopegytu Ci nie dadzą do brania? jest bezpieczny..
mamusiu dopochwową? i ile?
czuje dziś takie miłe smyrkanie bo bokach:-) na środku brzucha nic nie czuje ale to pewnie przez łożysko na przedniej ścianie...
Moja napewno 3cm nawet nie ma , cos kolo 2 i otwarta tak na 1palec :/ mam nadzieje ze na nastepnym usg nie okaze sie ze jest jeszcze krotsza :O no ale zadnych lekarstw nie biore od poczatku ciazy ani witamin. W tamtej tez nic. Bedzie dobrze