reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej...

też mnie coś dawno nie było...
widziałam, że kombinezony na tapecie były, ja kupiłam takie 3:
Piękny Misiowy kombinezon F&F jesień z uszkami (3582063861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
śpiworek, kombinezon 0-3mies Ralph Lauren (3583007472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mamas & Papas beżowy kombinezon gwiazda 0-3 62 (3573708900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

w ogóle muszę przystopować z allegro...bo przeginam codziennie lub co 2 dni przychodzą paczki, mały ma już 3 kartony ciuszków z allegro i wszystko 56-62/68. czasami coś za złotówkę wylicytuję jak to na przykład ale już większe :
SUPER MODNA KURTECZKA Z MISIA JAK NOWA OKAZJA!!!!! (3643983345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jestem trochę "zmachana" bo pieszo właśnie zeszłam pół miasta do laboratorium z moczem do badania, mam dziś ambitny plan by powrzucać aukcje dziewczęce przynajmniej część. zobaczymy.

piszecie o łazankach, ja tak średnio... ostatnio jadłabym tylko puree z ziemniaków z koperkiem jajo sadzone i szklanka maślanki do tego.

ja połówkowe mam jutro i cieszę się, że zobaczymy synka, co do imienia chyba zostanie Jan. Wszystkim gratuluję udanych wizyt. I powodzenia jeśli dziś jakieś są...

MIŁEGO DNIA

reklama
Cześć Dziewczynki... cała noc spać nie mogłam... dzisiaj USG i strasznie się denerwuję :-(
Popołudniu napiszę czy maleństwo nadal jest chłopcem... chociaż w tym momencie najważniejsze by było zdrowe... Normalnie przerażona jakaś jestem (pierwszy raz tak mam) :-(

Karolinusia o 15, więc jeszcze troszkę...

Dziewczyny też tak macie, że pęcherz nie daje Wam spokoju?
Ja dzisiaj na to USG muszę przedostać się dokładnie na przeciwny koniec Poznania autobusami i tramwajami i jestem przerażona... Do Centrum zazwyczaj jadę z 50min, więc od centrum pojadę drugie tyle... Ja nie wiem jak ja zniosę te dobre 1,5h w trasie... chyba nocnik zabiorę ze sobą ;-)

PS. https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Kobietki jakby któraś z Was chciała może sobie zamówić próbki kosmetyków (buteleczki 50ml). Do mnie właśnie dotarły. Można zaznaczyć obie próbki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry