reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam z rana :) tak jak pisałam byłam wczoraj na połówkowym... złośliwy ten mój dzidziulek :-) na poprzednich normalnych wizytach był ustawiony głową w dół, a dzień przed połówkowym postanowił się obrócić (czułam jak zrobił sobie worek treningowy z mojego pęcherza). No i doktorek miał problem z określeniem płci... a tak na to czekałam :rofl2: zaglądaliśmy że tak powiem od strony podwozia (od dołu) no i doktor twierdzi, że nic tam nie widzi, więc prawdopodobnie dziewczynka, ale mam się nie przyzwyczajać do tej myśli :-p no i kurcze to tak jakby dalej nic nie wiem :-p Może wymęczę mojego doktorka na następnej wizycie, żeby spróbował coś dojrzeć na tym swoim "nowoczesnym" sprzęcie ;-) Najważniejsze, że w badaniu wszystko dobrze wyszło, a płeć najwyżej poznamy na porodówce w marcu :rofl2:
Aaaaa no i żeby nasze złośliwe dziecię na tym skończyło wczoraj to nie... jak się położyłam spać zaczęło tak buszować w brzuchu, ustawiać się wzdłuż, w poprzek, na ukos, że nie mogłam zasnąć przez 2h, bo kopniaki było czuć, co chwila w innym miejscu... no i ostatecznie obróciło się chyba znowu główką w dół, bo na pęcherzu już nie czuję kopniaków :baffled: Mąż podsumował, że taka złośliwa to tylko baba może być :-p

WItam z rana ja dzis o 6-30 wstałam bo myślałam ze mi pęcheż pęknie ale o dziwo wyspana jestem.
Małpawzoo się nie odzywa i Jagna zniknęła mam nadzieję że wszytko u nich ok.

Wy o łazankach a ja myślę co będę gotować z moją mamą do której jadę z Miłoszem w poniedziałek 4 listopada na tydzień bo mąż na narty wyjeżdza a nie chcę zostawać sama bo w razie czego nie mam nawet z kim młodego zostawić. Wymyśliłam sobie że będziemy gotować razem to co mi się samej nie chce i zamroże sobie po trochu wszystkiego żeby później zabrać. Na liście aktualnie mam gołąbki pierobi ruskie kapuśniak albo bigos, barszczyk czerwony do którego upiekę paluszki z żółtym serem a no i lista się wciąż powiększa.

Ewula trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&. Ja się nie moge doczekać jutrzejszego usg połowkowego.

witam się ranną porą.. ja zamiast śniadania to opycham się szyszkami bo wyszły bajeczne:zawstydzona/y:;-) aż wstyd..
ostatnio mnie takie spanie chwyta wieczorem, że jakaś masakra.. 20 godz a ja bym już szła spać:oo:.. jak legnę tak mnie nie ma w momencie...

wkurza mnie to, że ja po tej chorobie jeszcze nie przestałam kaszleć i co rano mnie męczy i potem dziecko się pół dnia wgl nie rusza..i chrypkę mam że ho ho!

muszę zaraz wstać i smażyć wszystko na te łazanki..ostatnio (nie wiem czy to od lutki) mi wypływa taka ilość śluzu czy czegoś, że potrafią mi leginsy przemoknąć i mam plamy jak jakiś debil:angry: aż strach i,ść gdzieś w krótszej bluzce..

siasia :-D:-D:-D to wychodzi jak u mnie! uparte małe jak nie wiem.. albo kopie tak, że nie idzie ogarnąć gdzie co ma na USG albo siedzi na tyłku ze zgiętymi nóżkami.. tosz to musi być dziewczynka- stwierdzenie mojego gin:-D bo się wierci jak mama i zawsze jest mądrzejsza:-D

moje dziecko kopie strasznie delikatnie.. bardziej się rusza czasem... wgl zupełnie inaczej niż przy córce pierwszej.. tam to nie szło wytrzymać czasem... teraz mnie skopało jedynie na koncercie i usg..

My wlasnie wstalysmy :) ja Wam wspolczuje tego latania do wc. Ja siusiam z 4 razy na dobe :) w nocy nie chodze.
Z jedzeniem tez nie mam jakis zachcianek na slodycze itd.
Chyba czeka mnie kolejna nudna ciaza, bo zero problemow. Skurcze tez juz przeszly :)
U mnie dzis na obiad kurczak, ryz i salata

hej :)

właśnie, gdzie malpawzoo ???

gaga p moje typy to Cezary, Aleksy, Wiktor normalne imiona a mój twierdzi, że dziwaczne..... jemu podoba się Michał i Łukasz gdzie u nas na osiedlu jest po 3..... w pierwszej ciąży mieliśmy wybrane Marcel ale już jest z trzech wśród moich znajomych więc odpada.....

Mój młody też jak zacznie kopać na wieczór to zasnąć nie mogę.... no i oczywiście rano też mnie tak radośnie wita :)

Właśnie się dowiedziałam wczoraj, że moja szwagierka i siostra będą miały córeczki! Więc mój to będzie taki rodzynek! :D

Miłego dnia!!! i kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry