reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej
Też mam spory brzuch -94 cm
Dziś miał przyjechać m z hania ale jutro będą - trochę się wkurzylam bo już tęsknię. Obiadek zrobiłam i sernik i też cały dzień leze na kanapie. No ale należy mi się po całym tyg pracy.
A ja cały czas się boję ze coś będzie nie tak- dużo doświadczyłam zlych rzeczy ale mam hanie to i wierzę ze będziemy mieć zdrowego Jaska

Zapraszam na serniczek;-)

Kainkas ja też ciągle zmartwiona i pełna obaw że znowu się nie uda bo jednak mam ciaze wysokiego ryzyka,ale staram się być dobrej myśli i nie dopuszczam do siebie że coś może pójść nie tak. i czekamy na nasza hanie:-) właśnie ja też wczoraj o kotti myślałam, dawno się nie odzywala.

Cześć :-)
Wpadliśmy się zameldować, że z nami OK.
Na ten weekend jestem u rodziców, więc mam mocne ograniczenie do neta...

Na chwilę jednak udało mi się wlecieć... bo licytowałam bluzę dla Maluszka...
Nie mogłam się opanować :zawstydzona/y:

Mój nabytek:
e74a0da562c84a0d.jpg

i za jednym zamachem (by taniej przesyłka wyszła)
8a5dc47ac470ab3d.jpg

Bluza 1,25zł i dresik 2,50zł :tak:

Mam nadzieję, że weekend mija Wam spokojnie. Ja jak tylko wrócę do Poznania w poniedziałek to postaram się nadrobić posty (chociaż pewnie będzie ciężko).

Załączniki

• e74a0da562c84a0d.jpg
    e74a0da562c84a0d.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 59
  • 8a5dc47ac470ab3d.jpg
    8a5dc47ac470ab3d.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 51
Dzien dobry!

a co tu taka cisza?

moniqa sliczne ciuszki :-)
dziewczyn ktore mialy jakies infekcje grzybicze co stosowalyscie ? Bo mnie chyba grzybki atakuja przez ten antybiotyk mimo probiotyku wizyta dopiero w pn to moze bym se cos kupila

Koreczek sie melduje:-)

U nas wszystko ok, wczoraj mialam spotkanie z cala rodzinka i zostalam wysciskana za wszystkich czasow:-D

Lenuś kopie mnie wlasnie wiec z dzieciaczkiem tez wszystko okej:happy:
A mam pytanie. Czy da rade w ogole wychowac dziecko bez smoczka? Co mu dac wzamian? Jak to z usypianiem, czy dawac dziecku kawalek pieluchy do trzymania?

Hej
Moja hania wogóle nie miała smoczka - miała taka przytulanke z rossmana taki królik z uszami i jego memlala potem długo spala z taka malutka podusia. Z kolei moja siostrzenica miała odruch wymioty na smoka czy butelke w grę wchodzis pierś albo noszenie jak plakala.

Już się doczekać nie mogę na moich;-)
Miłego dnia

reklama
Ciuszki śliczne:-D
Na grzybicę w ciąży z Celinka dostawałam nystatynę dopochwowo
Celinka miała tylko smoka do zasypiania i pojawił się dopiero jak odstawiła się od piersi, bo tak to ja robiłam za smoczka;-):-D A całkowicie zrezygnowała ze smoka jak miała 13 miesięcy. Nie mamy problemów z ząbkami, bo w sumie ząbki pojawiły się jak mała miała 11 miesięcy. Tylko jeden minus był z odstawienia, przestała spać w dzień. Zresztą zawsze moje dziecko miałao na bakier ze spaniem w dzień. Teraz jak zaśnie, nie daj Boże, to budzi się jak osa:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry