Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo wypic to nie trudno.. nie oddychałam przez nos i piłam do końca ale później mnie mdliło bo w buzi ciągłe słodko i słodko i słodko az mi się po godzinie zrobiło słabo i mąż mnie w sklepie reanimował
tzn odprowadził na ławkę...teraz sobie zagryzę i może będzie lepiej..
W akcie notarialnym tez jest numer księgiEj no u nas tak ciemno że spałyśmy do 8 bo nawet nie było widać, że już rano jestpogoda jak na śnieg.. zimno i ciemno..a pół drewna w lesie jeszcze
pytanie za 100pkt... gdzie mam szukać numeru ksiąg wieczystych? bo do papierów kanalizacyjnych mam wpisać a nie wiem czy ja mam takie w domu? czy gdzieś muszę isć? ratujcie bo ja wgl nie w temacie papierkowym jeszcze..![]()
Ewa &&&&&Witam po weekendzie
Nie nadrobię oczywiście
U nas ok. Dziś mam wizytę u gin.
Franek w przedszkolu, Nusia śpi.
A ja rozrysowuję sobie kuchnię, bo zdecydowaliśmy się na remont na wakacjach - odświeżenie ścian w pokoju i przedpokoju plus przebicie się do kuchni z dużego pokoju i zrobienie całej kuchni na wymiarJuż się nie mogę doczekać
Pozostaje mi znaleźć i zaklepać jakąś dobrą ekipę, bo wakacje to sam środek sezonu remontowego.
No i nie mam pojęcia, ile to może trwać... Mamy na to 1,5 mies., ale że będę wtedy mieszkać z dziećmi u Rodziców w Rzeszowie, to wolałabym, żeby szybciej skończyli - przynajmniej ściany itp., na meble możemy poczekać, bo wtedy już moglibyśmy mieszkać![]()
, no ale oczywiście lata po domu i sprawia wrażenie najzdrowszego pod słońcem
i jestem do niczego.....