mamusia synka
i córeczki
ja tez mam 75 g glukozy..............wwwwwrrrrr ale ja duzo ogolnie slodze wiec moze dam radę?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

to by było...
... SUPER!
jutro się dowiem..

cena 
ALE SĄ CUDOWNE...inspiracje też....Ja pokażę jak już pomalujemy na biało łóżeczko i kupimy (daj Boże komodę)

, ale dzisiaj mąż mi obiecał że pojedziemy kupic farbę do sypialni i odświeżymy w końcu pokój i bedę mogła opróżnić komode dla małego i powoli dokupywac reszte rzeczy.
.
miałam ze sobą połówkę cytryny i 2 plasterki. Połówkę wycisnęłam do tej mikstury, żeby nie była za słodka, a plasterki przygryzałam jak mi się przypominał smak tej glukozy i mnie mdliło... wypić nie jest trudno tylko potem ten posmak taki jakiś chemiczny... prześladował mnie cały dzień
Badanie robiłam ok 7.30 i po takiej dawce cukru głodu nie czułam do 11
Żeby nie myśleć o tym smaku czytałam książkę albo myślałam o ogórkach kiszonych :-)
). Trzymam za Was kciuki ;-)
i nie ukrywam, że chciałabym kupić sobie szlafrok ale taki cieńszy nie taki gruby
ale przez allegro znowu boję się, że wiesz...szmatka jakaś będzie...
ja sobie muszę jeszcze pojemnik na mocz naszykować bo znając życie siknę a w trakcie kapnę się, że badanie miałam zrobić