reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A wlasnie dziewczyny jak chcecie darmowego smoczka dla maluszka i macie facebooka to polubcie MAM. I tam jest aplikacji gratis napp/smokk i wystarczy wpisac dane do wysylki :) ja to jakis czas temu zrobilam i mam smoczka juz :) a wysylaja wszedzie

reklama
Odebrałam Kurczaka z przedszkola- ZASIKANEGO ;-( wszystko mokre łącznie z butami i mówił, ze zasikał sie przed obiadem :-( chodzil mokry od 12tej, cudownie :-( spodnie miał czarne więc mokre nie prześwitywało i panie nie zauwazyły....a on mówił, ze nie zdazył, dobrze ze w szatni ubranie na zmiane mamy bo musiałby isc mokry do domu :-(

Aneta przeprowadzam sie do Norwegii :-) u nas ta pomoc rodzicom jest smieszna :-(

kasia zaraz Ci podeśle linka tylko poszukam, do mojej siostry tez dzis przyszło -)

ANETA - :szok: ile becikowego :eek: ja pitole,..... żyć nie umierać, rodzić dzieci...
A i zapodaj tą aplikację, jeśli możesz bo ja polubiłam stronę ale za Chiny aplikacji nie mogę znaleźć :baffled:

Mamusia synka - zajrzałam dopiero na forum i czytam że miałam kupić gencjane na wodzie a mi siostra kupiła na spirytusie a juz w miedzy czasie Wojtusia tym posmarowałam. Czy coś mu się złego przez to stanie ???

ada śliczny groszek z Twojego bobaska- niech rośnie zdrowo:-)

monisia gratulacje poczucia ruchów Maleństwa! Cudowne uczucie, prawda? Ja codziennie na to czekam- choć mój Mały nie daje mi żyć w niepewności- non stop nawala! Jak ma z godzinkę przerwy to max ;-)czasem to tak mocno, że aż na łóżku podskakuję. I nawiązuje kontakt- jak go posmyram z jakieś strony, to tam zaraz kopniaczek :) i ujawnia się już innym, wczoraj moja przyjaciółka i mama miały okazję poczuć kopniaki :)

flower też robiłam wczoraj pizzę! Mniam mniam uwielbiam, znikła z talerzy szybkościowo, a ja żałuję, że choć kawałeczek mi na dziś nie został :-(

Karolinusia polecałam mutsy to dużo powiedziane bo ja niedoświadczona ;-) ale też widziałam na żywo i prowadziłam i bardzo mi się spodobał :) a jaki kolor obstawiacie?

Aneta że ile becikowego?! U nas to można pomarzyć...

Koreczek fajnie, że udało się porozmawiać z mamą na poważnie. Teraz musisz sprawdzić jak działają Wasze ustalenia. Z Twojego opisu to dla mnie brzmi jak uzależnienie... Od neta i gier też przecież można. Psycholog jak najbardziej, ale tu warunkiem jest chęć ze strony mamy.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę zdrówka pochorowanym.

A ja mam za dużo jedzenia w lodówie i mam dylemat co zjeść :confused2:chyba ogórkową odgrzeję... Mam jeszcze pomidorówkę i łososia i gołąbki i ciasto ehhhh mamuśki się rzuciły w weekend i nic nie musiałam gotować :-)
I też mam mega smaka na słodycze!!! Aaa wkurza mnie to bo za dużo kg... Ja nic staram się kupować ale ciągle coś, jakieś ciasto u kogoś albo goście przyniosą i bądź tu mądry. Ale jak wykończymy te co są to koniec! A mój mąż też łasuch i wiecznie się odchudza ;-)

Dziś w pracy dyrekcja mnie pytała do kiedy będę pracować, więc zdeklarowałam się do końca roku. I mam szukać kogoś na swoje zastępstwo- dobrze bo mam koleżankę "w potrzebie", tylko nie wiem, czy jeszcze szuka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry