Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuję dziewczyny ja juz po wizycie. Jest zarodek i serduszko ❤ Wszystko wygląda dobrze tyle ze mam sporego krwiaka ale lekarz powiedział żeby być dobrej myśli. Nie będzie łatwo... Dostałam leki i mam się oszczędzać. Lekarz powiedział ze to cud :-) 6 tydzień ciąży :-) może niedługo przyniosę się na ciężarówki...
lilka grrrrratulacje, choć każda z nas miałaby stracha to gdzieś w środku bardzo zazdroszczę!!! Znów jesteś w najcudowniejszym stanie wiele z nas miało krwiaka, ja też. Jeszcze nie słyszałam, żeby jakaś ciąża z krwiakiem nie miała happy endu, głowa do góry
Lilka no cudowne wiadomosci. Oszczedzaj sie w miare mozliwosci choc pewnie przy malutkiej ciezko moze byc :-) . Aaa no i zapraszamy spowrotem na ciezarowki, choc co prawda tym razem nie jestes po in vitro ale mimo wszystko ;-)