reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Też nie szczepiłam Kacpra na żadne dodatkowe szczepienia
Madziaas doskonale cię rozumiem jak mieszkałam z teściami tez chciałam uciekać gdzie pieprz rośnie no nadal mam ich obok ale to juz nie jest wspólna kuchnia i wpiep.......sie tam gdzie nie trzeba
Ech.....
No pewnie każdy robi jak uważa. Ja tylko zapytałam zupełnie bezzobowiązująco.
Oki,mi tylko chodzi o to,że nie mam nic przecwko jak ktoś szczepi

reklama
Witam

Nadrobilam zaeglosci w czytaniu- siedze wlasnie w pracy a jutro niestety tez ide- za dobra dla nich jestem :tak:

U mnie narazie bez zmian- @ brak ani widu ani czucia

Strasznie mnie M dzisiaj wkurzyl przed samym wyjsciem do pracy, dobrze ze ma nocki caly weekend to nie bede musiala na niego patrzec

Madzia- ja glosuje skad tylko sie da :-D

Witam

Nadrobilam zaeglosci w czytaniu- siedze wlasnie w pracy a jutro niestety tez ide- za dobra dla nich jestem :tak:

U mnie narazie bez zmian- @ brak ani widu ani czucia

Strasznie mnie M dzisiaj wkurzyl przed samym wyjsciem do pracy, dobrze ze ma nocki caly weekend to nie bede musiala na niego patrzec

Madzia- ja glosuje skad tylko sie da :-D
Dzięki Ola
A co Ci Twój M zrobił,nie denerwuj sie
Mój też ma nocki

reklama
Do góry