reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Katerinka teraz jej nie ma ale juz nie dlugo bedzie:tak::tak: szczerze ci tego zycze.!!!!! To prawda z tym usg w 15 tc ale jesli bedziesz miec ktorys z tych objawow co opisalam wczesniej to nie odpuszczaj i nalegaj a na pewno cie wysla, przeciez to dla naszego dobra. Do diabla z nimi wszystkimi, teraz jak bede w ciazy to bede jak lwica walczyla o wszystko co mi sie tylko nalezy:tak::tak::tak:
Do 15 tc dla nich nie ma dziecka tlko zarodek ktory czlowiekiem sie staje w ich oczach w 15 tc.....debilizm totalny. Wczesniej to niby co czlowiek nosi pod sercem????:nerd::baffled::confused:

reklama
cześć dziewczyny!
czy wiecie jakie wskaźniki w badaniu krwi wskazują na ciążę ( jak zinterpertować wyniki samemu) oraz od którego momentu ciąży przez to badanie można ją wykryć?
A tak właściwie to jest mój 26 dc choć poprzedni miał 21 dni.... nie cieszę się jednak bo może jestem tylko rozregulowana bo 3 miesiące temu odstawiłam tabsy. teścik wskazuje I krechę jak nic:(

karo85 kiedys znalazłam taka strone w internecie gdzie były dokładnie opisane wyniki..... jest jakies forum na ten temat... pogrzeb w necie;)

MADZIAAS oby to byla fasolka :tak::-):tak: a twoja szwagierka zamist ci zyczyc jak najlepiej to powatpiewa??? Dziwna kobitka....ale jej grzywka skoczy jak sie okaze ze mialas racje hi hi hi:-) Daj znac co i jak, bo jestem ciekawa :tak: Powodzenia!!!
KARO85 to jak szybko organizm wraca do siebie po tabsach to sprawa indywidualna, ja slyszalam ze zaraz po ich odstawieniu mozna bardzo...bardzo...szybko zafasolkowac!:-) Tescik na razie moze pokazywac jedna kreche ale to jeszcze niczego nie przesadza:tak: Obys nie dlugo urzala dwie i miala taka minke:szok: zaskoczenia a potem taka:-):-):-):-):-):-):-)
Z ZADOWOLENIA....powodzenia kochana i glowa do gory!

sajonara oby to fasolinka. Ja też jutro ide do mojej gin. ale choćby nawet to pewnie jeszcze nie będzie mogła swteirdzić u mnie fasolki jeżeli ona wogóle tam gdzieś już jest.

DO JUTRA KOCHANE UCIEKAM MIŁEJ NOCKI ŻYCZE PAPA

Madziaas - widzę, że szwagierka próbuje Ci namieszać w głowie, może to z zazdrości. Skoro testy wyszły pozytywne to musi być fasolka :-)

Karo85 - ja Ci z wynikami nie pomogę ale trzymam kciuki żeby się okazało że nosisz już pod serduszkiem fasolkę

Katya25 - zgadzam się w 100%, że niby co, do 15tc można wszystko olać bo to nie dziecko jeszcze?? Idioci. Dobrze że nic Ci się nie stało :tak:

Dobra Dziewczynki, ja się kładę bo jakaś marna jestem a niestety raniutko muszę wstać.

Dobranoc i do juterka

Ostatnia edycja:
Dzieki Maggie-f tez sie ciesze ze nic mi nie jest bo mam zamiar dac zycie jeszcze nie jednemu dzidziusiowi:-):tak::-)
Oj bedzie sie dzialo......:-):-):-):-):szok::-):-):-)
trzymaj sie do juterka...milych snow:-)

Maggie-f nie przejmuj sie kochana, twojemu mezowi na pewno deprecha minie:tak:kazdy czasami ja ma. A nikt problemow nie uniknie, zreszta jak by czlowiek wiedzial ze sie przewroci to by sobie usiadl co nie!!!
:-)Po kazdej burzy wychodzi sloneczko!!!:-) Daj mu troszke czasu...:tak:
A juz na pewno ty temu nie jestes winna!!!

reklama
mam pytanie
czy myślicie że jak jutro zrobiłabym test krwi to wykryłby ciążę? o ile jestem.
dziś jest moj 32 dzien cyklu.
:confused:

Do góry