phoenix
Fanka BB :)
Oj Daffodill wiem cos na temat jak strasznie ten czas z maluszkiem leci.. Urodziłam jakby wczoraj najpiekniejszą istotkę na świecie (taki króliczek, bo 56cm i 2800g), a teraz mały cwaniaczek jak ma chodzic to tylko sam, jeść to tylko sam - i nie daj Boże jak się chce Go do czegos zmusić ;-) Ale nie narzekam, bo nawet w rodzinie mam przykłady, że nasz Staś to jest jednak aniołek ;-) A co do ciąży to Misia nawet nie zdajesz sobie sprawy jak szybko okaże się, ze jesteś juz na półmetku, a potem znów kilka chwil potem będzie juz koniec - ehh, piękny czas :-) I taka dobra rada ode mnie - korzystajcie z życia ile się da (kino, spotkania ze znajomymi, spontaniczne wyjazdy itp.), bo potem z takimi spontanami jest ciężej ALE i tak nie zmieniłabym tego co jest teraz na to co było przed Stasiem
Wypoczywaj, leń się i tak dalej i tak dalej - sama zobaczysz, że ciąża to fantastyczny (i w dodatku uprzywilejowany ;-)) okres!
Wypoczywaj, leń się i tak dalej i tak dalej - sama zobaczysz, że ciąża to fantastyczny (i w dodatku uprzywilejowany ;-)) okres!