reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

Mama Sówka super zdjęcia :) zazdroszczę :) Nie chcę Cię nakręcać , ale mojej koleżance test pokazał ciąże dopiero w 9tygodniu!!! teraz jest w 12 :)

A ja czekam do 15 lipca i moze pokaza sie 2 kreski :)

Udanego wieczoryu :*

reklama
A co tu taka cisza??

teśc mnie rozwalił, przyszedl do nas sie wykapac a ja mu mówie żeby leciał do sklepu po coś słodkiego bo mam straaaszna ochote a ten do mnie- a może w ciązy jestes???:-D

A moze i jesteś! :-):-):-) wiedzą ze chcecie drugie dziecko? Ja mojego teścia pod gadałam ze jak bedzie drugi dzidziuś to zrobi huśtawkę (taka jak jeden dziec jest u góry to drugi jest na dole). Z Patim jak byłam w ciąży to mi sie udało go wkręcić i zrobił mu wiatrk który stoi ładnie przed domem. Teście nie wiedzą ze chcemy drugie dziecko. I dobrze

Bunny tescie nie wiedza ze sie staramy, pewnie mysla ze czekamy do zakonczenia budowy

a ja ogladnelam Jowanna i ide spac, usmialam sie co nie miara

fajnie ze tesc umie robic takie rzeczy

witaj Ewelka, napisz cos wiecej o sobie

Ja swojej teściowej nie powiem dopóki nie ciąże. Bo ona gotowa jakieś modły odprawiać żeby sie nie udało. A z teścia jestem dumna!

Ewelina na właśnie napisz coś o sobie!

siemandero! poczytalam Was i piszę
ewelina u nas każda przyszła mama jest mile widziana :-D zapraszamy do naszego szalonego grona :-D
mama od kiedy nie masz @ ?? :szok:
lelek normalka... faceci to maja takie proste myślenie : -chce mi się cos słodkiego - może Ty w ciąży jesteś? jest na takiej samej zasadzie jak u nie w pracy :
koleżanka z przeziębionym pęcherzem lata do kibelka tam i z powrotem na co kumpel:
-weź idź na zwolnienie, nie dość że się męczysz to jeszcze dziecku zaszkodzisz :rofl2:
Bunnyu mnie na odwrót :-) ja jestem dumna z teściowej , a z teściem 30 minut nie jestem w stanie wysiedzieć :-D

ja nadal siedzę na brzegu i oczekuję na przypływ :-D
póki co sucho ale czuję że już nie długo :-) póki co mam białe kleiste upławy ... blee

rozczochrana a ktory to juz dzien cyklu masz?

Własnie sie dowiedziałam ze mąż weekend spędzi nad morzem we Francji, no szlag by to trafił!:wściekła/y: i to 2 dni będzie leżal bezczynnie w budzie bo przeciez są juz zakazy letnie dla ciężarowek:wściekła/y:
a mielismy w sobote wciągąc więźbę dachowa na góre- akurat mamy teraz ekipe chętnych do pomocy, no i mielismy isc z małym na łódke, a no i najwazniejsze- miałam testowac w niedziele.

Wstawać śpiochy!!!

Ja zaraz sie ubieram i jade z malym i tesciowa na zakupy

reklama
Ewelinka witam wśród nas:-):-):-)

mama sówka - to trzymam kciuki

Lelek- a może jestes:-), zresztą ty juz nam oznajmiłas ze napewno jesteś:rofl2:... a teraz takie zachcianki

bunny - dowiedzą sie jak juz będziesz... po co maja wiedzieć teraz... moi dowiedzieli sie jak wróciłam od lekarza ze wsio ok...
Ja tez wole tescia od teściowej... a chyba dzisiaj albo jutro zwiataja na kawe:wściekła/y:... na tyle dobrze ze pogoda będzie to ich na podwórku usadze i do domu nie musze wpuszczać:-):-):-)

Lelek - to trzymam kciuki za testowanko w niedziele, a i jak wytrzymujesz zakupy z tesciową?

Wczoraj wybyłamz pracy juz po 12 by pozałatwiac pewne sprawy..no i odwiedziałam pare sklepów. Kupilam botki za 23 zł:) przydada sie we wrzesniu, 2 pary kolczyk,ów za 10 zł. no i bluzkę juz taka przyszłościową rozciągającą sie:)

Byłam taka zadowolona ale jak przyjechałam do domu to mi mina zrzedła, facet przywiózł nam 20 ton kamienia i jakos źle sobie jechał, że starem wjechał do rowu... wiecie co przyjechało go wyciągać straż pożarna:-D... sąsiad z połowy ulicy:-):-):-):-) leciał za strażą zobaczyc co sie dzieje... a ona u nas stara wyciągała... juz nie powiem ile szkód mamy wokół domu...cały rów mój chłop musiał naprawiac bo odwodnienie nam spierniczył.. ubrał gumowce... wsciekły a ja mu na to "chłop z mazur" no i juz sie smiał:)

Czas pracowac... zajrzę później

Do góry