reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Maron- gratuluję umowy :-D teraz już nie masz się czym martwić :-D

Liv- dziękuję za inf. Właśnie umówiłam się do dermatologa- tylko mam dopiero na 22.07 – ale do tego czasu albo dostanę @ albo będę wiedzieć czy mogę stosować maści czy nie :-) chociaż teraz ich zbytnio nie stosuję, tylko właśnie tak jak piszesz, oliwka -bambino najlepsza :-) albo krem, ale to tylko natłuszcza a nie leczy :-( ale chyba będąc w ciąży tylko to mi zostanie, ale to się jeszcze dowiem :-)

Dana- he he dobre, trzecie oko :-p wybaczam Ci :-D pewnie wróżbiarski GPS Ci nie działa ;-)

Mama- właśnie miałam Cię zapytać, co się małemu stało, że nochalek miał zdarty ;-) ale nic mu się nie stało? :-)

Truskawciu, raczej tylko bedzie lagodzenie objawow niz leczenie podczas ciazy, tak mi sie wydaje. Zreszta idziesz do lekarza, wiec sie dowiesz:tak:

Mama testa nawet teraz mozesz zrobic, tyle czasu minelo, ze jak w ciazy jestes, to pora robienia testu nie ma znaczenia jak hcg jest;-)

wiesz ja dostalam masc na sterydach /z innego powodu niz Ty/ pod koniec ciazy, gdyby bylo tak, ze zniesc swedziawki nie moge, ale jej nie uzylam w ogole. Pomine fakt, ze dostalam tez pakiet pigul co na uspokojenie narkomanom daja. Jak bedzie nie do przezycia to na pewno dostaniesz zielone swiatlo na masci na chwile podczas ciazy;-)

Mama testa nawet teraz mozesz zrobic, tyle czasu minelo, ze jak w ciazy jestes, to pora robienia testu nie ma znaczenia jak hcg jest;-)

No ja test wczoraj robiłam i negatywny wyszedł, więc po takim czasie już chyba powinno coś być:szok: nie wiem czy jest sens powtarzać, więc zrobię jutro betkę i będę miała 100% pewności:-) a test miałam zrobić wieczorem, bo najpierw musiałabym go kupić:-p

Mama- właśnie miałam Cię zapytać, co się małemu stało, że nochalek miał zdarty ;-) ale nic mu się nie stało? :-)

Nie no nic się nie stało, tylko trochę płaczu było i zdarta skóra:baffled:

Liv- ja trochę czytałam i wolałabym sterydowych maści nie stosować :-) tylko nie wiem, czy są na łuszczycę maści nie na bazie sterydów :-) No ale na to się nie umiera, boleć nie boli a to najważniejsze :-) na razie daję sobie z tym radzę, a zobaczę jeszcze co powie derm. :-)

Mama- całe szczęście :-) bo takie zdarte noski strasznie wyglądają, dobrze, że maluch cały :-D

A swoją droga po takim czasie to już test powinien wyjść chyba, co? :-)

Jestem :-) zajrzałam do was na chwile bo codziennie ciągle kogoś odwiedzam i nie mam czasu na nic innego :-)
Piszcie która została już Marcóweczką :-) Mam nadzieję że worek się wysypał :-)
W sobote wieczorem będę już w Niemczech więc na spokojnie będę mogła z wami pisać :tak:
Któraś pytała w jakim rejonie mieszkam, w Płocku (w centrum Polski).:-)
Pozdrawiam wszystkie i owocnych staranek życze :tak::-)

reklama
Mama Sowka! dziwne ze @ sie zatrzymal a test negatyw ale nie ma co spekulowac, beta powie wszystko.
Super zdjecia, fajnie ze jestes zadowolona z wycieczki

maron
gratki za nowa umowe i podwyzke!

livastrid- przeciez nie kaze Ci wchodzic do komory krio tylko miejscowo:rofl2:

lazurek przyjedz do mnie- nabierzesz lekcji w wychowaniu niesfornego brzdaca:-D:-D

Truskawcia to widze ze masz nie lada problem, powiem Ci tak- co prawda łuszczycy nie mam, ale problemy ze skora tak. Trace barwnik, zanikaja mi czerwone krwinki itp, oczywiscie pod wplywem słonca. Zima, wiosna i jesienia mam spokoj ale jak tylko troche sie opale, skora zaczyna sie robic w biale plamki i na to nie ma rady... Kiedys dermatolozka mowila ze to rodzaj grzyba i przepisywala rozne specyfiki ktore g... dawaly, zmienialam lekarza, wybadal mnie i stwierdzil wlasnie odbaerwinie sie pod wplywem slonca. A ja nie umiem z niego zrezygnowac:-( tyle ze to mnie nie swedzi. A Tobie wspolczuje

a to cos dla nas
Umysł kontra ciało – kiedy psychika utrudnia poczęcie dziecka - Poradnik przyszłej mamy - Chcę być Mamą - Onet.pl Dziecko

Ostatnia edycja:
Do góry