reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
A tak w ogóle to… Dzisiaj rano wstałam i poczułam się jak Mojrzeż idący przez morze czerwone :-( :-( :-(
Po prostu wszystko musiało wrócić do normy 29 dniowego cyklu zegarowego :-/ Niepotrzebnie sama robiłam sobie nadzieję, mój błąd…. Ide se pobeczeć :-( napiszę później

My staralismy sie w sumie 3 cykle , z czego w trzecim dokłądnie policzylismy dni płodne. W pozostałe dwa działalismy jak pasowało :)
Mama Sówka i jakie wiesci!!!!
Truskawcia to teraz otwieraj lampke wina i wypij za nastepny cykl:tak:

Truskawcia nie płacz słoneczko tylko juz myśl ze jeszcze jeden masz cykl by bez karnie wykorzystywać męża! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Sówka co sie dzieje??? gdzie jestes? ja latam co chwila do laptopa zobaczyc czy juz cos napisalas a Ty sie ukrywasz!:eek:

a reszta babiszonów gdzie????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisałam się i wyłączyłam przez przypadek kompa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Siet, siet, siet!!!!!!!!!!

Witam nową Staraczkeę- Ewelka skąd jesteś?? Z centrum pl?? A dokładniej??

MArtolinka do dzisaij w Łebie też angielska pogoda była:wściekła/y: Ale dzisaij spoko. Już nie padało. DO południa jescze chmury były, ale po południu już się rozapogodziło :tak: PS. Pomyślałam o Tobie jadąc obwodnicą Gdańska ;-):-)

MamaSowka- wow ! śLICZNE zdjecia :) Super ze Bartuś grzeczny :) Igor zasadniczo też, ciekawy jrest nowych miejsc, ciągle chodzi w swoim kierunku (jak Bartus ), ale mało je i trochę mnie to martwi, bo on w domu to taki łąkomczuch, A TU NIE:no: Jak ta beta???

Lelek a Tobie co teściówka zakupiła.???

Livastrid śliczna Linnea :-)

Truskawica płacz, jeżeli Ci to pomaga, ale pamietaj "Dunga dunga i do przodu" :)) Tulam :)

Co do kłotni to my wiecznie się kłócimy i rozwodzimy:wściekła/y::szok: za mało ze sobą sędzamy czasu a jak już się widzimy to wiecznie jakieś niejasności , niedopowiedzenia są:no: ehhh. wczoraj też już rozwód szedł:-D:-D:-D

Dobra, ja padam na pyszczek, a tu jeszcze pasowałoby wziąć prysznic.... nie chce mi się..........:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry