reklama

Mamusie w 2012

Ewelka, czyli swiat jest maly:tak:

dana slodziaki-lobuziaki?:-D
u mnie chyba na deszcz sie zanosi i bardzo fajnie. Zawsze podziwialam laski, ktore chca latem rodzic. Chyba troche za goraco+polog eeee. Ja wole jak jest chlodniej, moze nie zima, jak mi to teraz wyszlo, ale jak jest chlodniej:-D

reklama
Junior :-):-):-)

Jestem taka szczesliwa, dzis Juniorek machal nam na usg, jak zobaczylam usmiech pan doktor wpatrzonej w monitor to az mi dech zaparlo! obrocila monitor w moja strone, i pokazala przywitanie :-D pozniej przestal machac to ponaciskala mi na brzuch i znow zaczal :-):-):-) a mi lezki polecialy po policzkach :-) i serduszko bylo widac :-)

no własnie, ze my tu imprezujemy, jestesmy zboczone, rozwięzle i nieposkromnione:-D:-D

Sowka Ty pisz od razu a nie wieczorem!

Ja to zalatwilam pozwolenie na przylacze gazu- tzn wniosek zlozylam, pojechalam dowiedziec sie tez w sprawie paszportu dla Miloszka ale okazalo sie ze nie zalatwie tego dzis, bo raz ze teraz wszystko przeniesli do miasta wojewodzkiego o musze jechac 50km to jeszcze Łukasz musi byc przy tym albo napisac zgode w obecnosci notariusza.

dana to bedziesz miec trening:-D

mmona jajniki? hmmm mnie w ciazy jajniki nie bolaly, tylko cos innego w srodku i ciagnelo ku dolowi

maron jakie to słodkie, zazdroszcze!

maron widzisz rosnie jak na drozdzach:-D dobrze, ze wszystko cacy

Lelek
, zawsze cos z glowy:tak: a z paszportem zawsze albo musi buc dwojka rodzcow, albo zgoda pod okiem notariusza;-) bys z malym nie nawiala i potem by rutkowski nie szukal Cie po swiecie. Masz stosunkowo blisko do urzedu ja musze po wszystko do oslo jezdzic;-)

reklama
Dzień Dobry :-D
ja od rana zalatana jakaś jestem :-D
wpadłam na chwile się przywitać poczytałam Was...
Mama Sówka czekam na wyniki bety Twojej z niecierpliwością :-)
Ewelka poznałaś nas od tej lepszej spokojniejszej strony... poczekaj aż Lazurek wróci :-D to wtedy zobaczysz jakie jaja będą :-D hehe a my staraczki musimy się trzymać razem :-D

obudziłam się rano brzuch boli spodem jak na @ mdli mnie... lece do kibelka a tam SUCHO. nic. nothing. nada. nul .
jak do jutra @ nie przyjdzie to mój emek gdzieś mi test schował ma mi go dać :-D haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry