reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Boooziu gdzie takie drogie czereśnie?! Masakra!

Zmykam się troche powkurzac w robocie... pocieszam się że jeszcze jakieś 12h i będę w domu :-D
Na szczęście jutro wolne bo mój weekend w pracy przypada dopiero za tydzień :-D
Miłego Dnia Dziewczyny!!!
:cool2:

reklama
MARON gratuluje:-)
He he lazurowa jest kochana fajna wariatka:-)
Jestem teraz bo mniałam gości.Teraz biorę się za sprzątanie u siebie bo teściowa wymysliła żebym jej pomogła bo maluje.Kurna jak się wzieła to niech robi a nie chce ludzi wykorzystywać wkurza mnie ostatnio brr.

Maron kochana śliczne zdjęcie:-) A co to będzie później! To dopiero będzie na co popatrzeć:-)
Brzuch mnie kłuje. Najczęściej wtedy jak cos dźwigam, albo gwałtownie się rusze, albo jak wstaję z klęczek:confused2:

Mój teściu się nie wtrąca ale za to teściowa non stop chciała by mną i Sławkiem rządzić.Ostatnio tydzień temu pojechaliśmy w góry a teściowa do mnie przed wyjazdem że szkoda pieniędzy lepiej na ziemie zostawić. A jak jej synek najstarszy pojechał na wakacje nad morze to przyszła i nam mówi że Jaruszek nad morze pojechał a mój mąż nie szkoda im pieniędzy a ona nic nie powiedziała
laugh.gif

zmieniła temat i sie pytała go kiedy do Szwecji ją zabierze no ***** myślałam że wyjdę z siebie.Tak jak ja z nim sama jadę to suka żałuje a żeby ją zabrać to pierwsza!!!!Łaaa jestem ostatnio cięta na nią masakra. Albo pytała się męża ile ja wypłaty dostaje,ile on zarabia i ile mamy oszczędności no ja pierd. ja sie jej nie pytam ile ona ma oszczędności i ile zarabia wkurwiające jest to. A ona wszystko daje swojemu synusiowi bo on zawsze płacze że kasy nie maja a oboje pracują bo niby 2dzieci.Sławcia drugio brat tez ma dwójke dzieci i sam pracuje to jakoś im nie brakuje tylko zdaniem teściowej Jarusiowi brakuje a on co miesiąc samochody zmienia! Sławcio musiał sam zapracować na swoje wesele i na wszystko ale Jaruś jest ukochany najlepszy. Fajnie że was mam to chociaż mogę się pożalić
biggrin.gif
A jak tam jest z waszymi?Też się wpieprzają?

reklama
Do góry