reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
liv oni tu bety nie robią.... nie sprawdzają jak przyrasta ani nic takiego... jedyne co to moge iść dać mocz do analizy :-D ntai test z moczu tylko dokładniejszy od tych sklepowych :-)
a testowałam we wtorek i nic nie wyszło dlatego czekam na @ ... ale jej nie ma ... wiec wole jeszcze z testem poczekać... może się po prostu nienaturalnie @ spóźnia ... :dry:

Helołłł

Ewelka- no to ładnie, Lazurek nam tu swoja bandę sprowadza :-D

Maron - śliczny Juniorek:-);-);-) Super,, ze wsio oki :))

Lelek a nie łatwiej wyrobić dla Miłoszka dowód osobisty???

Bunny podrzuc no trochę wiśni..... chodzą za mną już jakiś czas.... chciałąm kupić tu w Łebie czereśnie ale kwota 20zł/kg lekko mnie zwaliła z nóg:szok:

Martolinka- zostajemy tu do 14 lipcaa

Rozczochrana coś czuję że będą II kreseczki

A właśnie, dawno nie miałyśmy wirtualnej imprezki, chyba czas nadrobić stracony czas:tak::-D

a ja niby na luzaku ten cykl ale im blizej konca cyklu tym bardziej korci mnie żeby testowac:-p głupia jestem, musze sie czyms zajac żeby wytrzymac do niedzieli

wika
wole jednak paszport, ale spoko, Łukasz ma tydzaien urlopu od 18tego lipca
imprezy Ci sie chce mowisz..

lelek w niedziele testujesz? :-D
ja chciałam dzisiaj i szukałam testu ale mąż mi schował bo sama go o to poprosiłam :-D i znaleźć nie mogłam... a poprosiłam go bo wole poczekać tylko mnie ciekawość zżera :-D widział jak szukałam i sie śmiał że da mi jutro jak @ nie będzie :-D hehe

rozczochrana to z beta tak jak u mnie, tyle ze u mnie robia, ale zanim mnie lekarz przyjmie to szybciej test sie zrobi;-)
nie szczyp sie i testuj, jak znalezc nie mozesz to pojdz kupic:-D

wika czeresnie za 20?, u mnie najtansze sa po 40, najdrozsze za 70

liv już wytrzymam :-) tym bardziej że i tak za chwile ide do pracy to będe miała do późneeego wieczora zajęcie ja przyjde to Was poczytam zasne i jutro z samego rana jak @ nie będzie rzecz jasna bięgnę robić test który mam nadzieję sie znajdzie :-D bo jeden mi już raz emek tak schował że sam go znaleźć nie mógł :-D

edit: łuszcze się :-D
z czoła juz prawie całkiem skóra zlazła z nosa jeszcze schodzi zaczęła schodzić pleców... bu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
nie no ja mam jakas wisnie w ogrodzie, ale dopiero co zaczynaja wychodzic z zielonego koloru, wiec sobie poczekam

a czeresnie to hit ciazowy, powiem potem dziecku, ze jest wyrosniete na tureckich i amerykanskich czeresniach:-D

Do góry