reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Maron junior jest boski! I juz można powiedzieć ze towarzyski. :-)

Wika u mnie wisni jest pełno zapraszam po odbior osobisty !

Rozczochrana jak znaleźć testu nie mogłaś to trzeba było do męża zadzwonić. Jak by nie zapomniał gdzie schował to by ci powiedział .

Ewelina o mojej teściowej to horry można pisać. Ale co ja obchodzi ile zarabiacie? Chyba ze chce cos od was pożyczyć na wieczne oddanie . A nie wypominając wam ze dzieci nie macie? Moja miesiąc po ślubie wysyła mnie do kliniki żebym bezpłodność leczyła. Swoją droga ciekawe skąd one te pomysły biorą . Chyba nie śpia i kombinuja jak tu humor po psuć

Pati mi dzis bardzo chciał pomoc i do wisni wkładał mi kamienie.
Dostał swoje wiadereczko i był szczęśliwy. Teraz sie gotują kompociki. Mam dosyć juz mi sie dzis nic nie chce. Przed chwila była burza a jak duszno było tak jest.

Liv Twoja córcia juz zaczyna chodzić czy leniuszek jest jak moj Pati?

Calogera ty z nią mieszkasz, tak? Współczuje

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam zawsze jakieś przeboje z testami:szok: Cos mnie podkusiło, kupiłam, zrobiłam, połozyłam. Po kilku minutach ( nie wiem nawet czy były to przepisowe 5) popatrzyłam i... tam są 3 kreski!:-D Oczywiście czekam cierpliwie na @. Ale i tak kupuje drugi:-) na wszelki wypadek. A te kreski to tak: niby są dwie, kontrolna jakaś taka cienka, testowa blada, ale dosyć widoczna. I takie poprzeczne rozlanie od testowej. I o co tutaj chodzi? Za duzo materiału chyba dostarczyłam?

Kurcze nie jestem sama:-) Nie wiem czemu te baby takie są na starość no ja na pewno taka nie będę :-)
Calogera współczuje ci :-( Ja dobrze że jesteśmy na oddzielnym że mamy góre i oddzielne wejście ale to też jest ciężko wytrzymać:wściekła/y: Dobrze że mój mąż jest inny i jest za mną a nie za nią:happy2:
Mnie moja pół roku temu tak wkurwiła że się spakowałam i miałam się wyprowadzać z domu ja się pakowałam a ona mnie rozpakowywała już na pani zaczęłam na nią wołać to wtedy sie rozpłakała i mówi że jest mama a nie panią!
Od stycznia do połowy czerwca sie nie wpieprzała a teraz znowu zaczyna.Już mi nie mówi że mam dziecko robić tylko takie docinki że tu dzidziuś że tam ale nic nie mówi żebyśmy się brali.Ona będzie ostatnią osobą która się dowie jak uda nam się zasadzić fasolkę:-D

Mój mąż się ze mnie śmieje, że jak są trzy krechy to będą bliźniaki. taaaaa.... pewno coś schrzaniłam po drodze. Co w sumie dziwne. Powinnam miec w tym mistrza, trochę juz testów porobiłam:-)
Chce któraś zobaczyć moje sikaczowe dzieło?:p
Albo może lepiej nie, bo to dziwne jest. I słabo widać:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Daneo pokaz to cudo!

Liv to szybko jej idzie. moj zaczął próbować jak miał 10 miesięcy a sam chodził tydzień po roczku.

Ja do mamy piotrka mówie teściowa. Mamę mam tylko jedną.

reklama
Daneo powtórz test :-) a kiedy ma przyjść @?
Nie wiem sama co myśleć ale jak to był by moj test to juz bym myślała a moze sie udało?

Ostatnia edycja:
Do góry