reklama

Mamusie w 2012

ja zostawiam sobie miejsce na inwencje twórcza i czasem tworze trójkacik , kółko , pas startowy;-) nie lubie jak włoski zaczynaja odrastac i kłują na maksa

reklama
martolinka, ja siatkę oglądam, keidys nawet grałam... dzisiejszy mecz tak oglądam jednym okiem, bo najpierw kąpanie Igora, usypianie, potem dunga dunga z M. i tak w sumie na mecz kukałam jednym okiem... ale teraz M. śpi więc już oglądam :)
A ja nie golę na łysą glacę, nie lubie

Dana, mnie się ten link co wstawilaś nie otrworzył wiec testu nie ocenię, ale myslę, ze powinnaś go powtórzyć

Bunny, zaraz u Ciebie będe po te wisinki :))

Ewelka- a wy z Lazyrkiem to rodzina czy koleżanki??

nawet sie dzisaij trochę opaliłam, se se se :)

Edit: wYGRALIŚMY:-):-):-) Jetseśmy w połfinale Ligi Światowej :-):-)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie gole na łysa pałę:-):-):-)
Wika to poczekaj ubiore sie bo ja juz w piżamce :-)

Chciał nie chciał jutro znowu bede robić kompoty. Koleżanka przywieźie mi czereśnie. Juz mi sie nie chce !!!

Wiecie co dzis siedziałam patrzałam na test i nie wiedziałam czy testowac. zgłupiałam i poleciałam szybko do kibelka zeby nie kusiło . Ja na głowę dostanę . Mam nadzieję ze wytrzymam chociaż do niedzieli. @ powinna przyjść do poniedziałku.

A wiesz moze masz racje ta piżamka jest fajna na cycuchach są głowy zyraf a na tyłku ich zadki hi hi to sie od razu pośmiejesz jak mnie zobaczysz :-):-):-)

Tak myślę iść spać ale co zamkne oczy to widzę testy z 3 kreskami :-)/:-(

oo siema! :-D
Mama Sówka to w takim razie czekamy na Twoją wizyte u lekarza.... i trzymamy && żeby wszystko było dobrze i żeby wymarzone 2 kreseczki pojawiły się jak najszybciej :-D
Dana oddawaj tą jedną kreskę! To moja! :-D powtórz test jutro ja tez zrobie i może obie będziemy mieć wtedy 2 kreski :-D haha
tylko najpierw mi ta jedną musisz oddać :-D

ból który zwykle odczuwam w trakcie okresu przez pierwsze 2-3 dni ustał dzisiaj wieczorem... obawiam się że jutro nie zdążę zatestować...

co do golenia to w zalezności czy mi się chce zabawiać w artysyczne wydziwianki czy mam lenia ... raz coś ciekawego wygole a raz jade po całości :-D

jak dobrze że juz weekend nie??

ps. za tydzień przylatuje do mnie brat ze Szkocji... a dzień po nim na 2 tygodnie przylatuje z Polski moja mamuśka! :-D juz się nie mogę doczekać!! :-D moja mama pierwszy raz w życiu cokolwiek zobaczy! ona nawet nigdy gór ani morza nie widziała... nic... całe życie dzieciom poświęciła (tzn mi i rodzeństwu) i nic z niego nie miała... teraz jej to zaczynam powoli wynagradzać :-D

i co? i co???? jak testowanie???

rozczochrana, ja wlasnie zawsze marzylam żeby móc mame zabierac na zakupy, wysylac ja na wczasy ale juz nie zdążyłam i powiem Ci ze czuje z tego powodu żal bo bardzo chcialam jej wynagrodzic chociaz w minimum trud włozony w poswiecenie i wychowanie nas

Hej!
Jakas się czuję jeszcze nie w pełni dobudzona... Wczoraj do późnej nocy siedziałam z bratem na tarasie. Nadrabialiśmy ploty:-D
Żeby nie było! Dzis testu nie robię. Poczekam co dalej z tym @ będzie. Zresztą dziś nie chce mi się z domu wychodzić, a jutro się do Rybnika wybrać muszę. Trzeba zrobić jeszcze jakies zakupki przed wyjazdem.:-D Tak więc jak jakimś cudem jutro jeszcze @ nie przyjdzie, to wtedy kupię testa. Jak ma cos wyjść, to w poniedziałek tez będzie!:-D
Co do wysyłania gdzies rodziców to moi niby gdzies tam byli, za młodu jeszcze. Albo w sanatarium. Ale to tez lata temu było. Razem z mężem się tak ugadaliśmy, że wyślemy gdzieś i jednych i drugich rodziców. Z moimi się udało, pojechali sobie na 40-ta rocznicę ślubu do Zakopanego. Niestety z teściami się nie udało:-( Chcieliśmy, żeby gdzies w tym roku im wypad zasponsorować, ale teść niestety nie dożył:-(

reklama
Hej Dziewczyny,

Ja z sasiedniego forum ( mamusie jako staraczki po raz drugi ). Podczytuje Was czasami, bo u nas jest mniej dziewczyn i ruch tez mniejszy. No wiec zeby nie byc jak taka wscibska sasiadka podgladaczka, to sie ujawniam:-))) Od tego cyklu zaczynam sie starac o drugie dziecko ( narazie mam @), mamy juz coreczke i prawie 30 na karku, wiec nie zwlekajac postanowilismy zafundowac jej rodzenstwo.

Pozdrawiam ze slonecznej Turcji:-) Skrobne cos czasem tu u Was jesli pozwolicie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry