reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dzieki za powitanie:-)

Lelek ja jak bylam w pierwszej ciazy, to na poczatku mialam takie bledziuchy i jak testy wysychaly, to czasem nie bylo widac drugiej kreski:-) A testy robilam oczywiscie w ilosciach hurtowych.

reklama
Lelek nie wiem, czy to takie wyluzowanie. No może trochę. W tym miesiącu nie mam takiego parcia na dzidzię. Raz, że zapisałam się do szkoły. Fajnie by było rodzić po zakończeniu szkoły:-) Poza tym w czerwcu w przyszłym roku mój ulubiony kuzyn się żeni. Chciałabym być w stanie się tam pojawić. Może byc z brzuchem, ale z porodówki, ani z misięcznym maleństwem raczej bym nie pojechała.
No ale jak by się trafiło to cóż, będę szczęśliwa.
Po kolejne ( nie pamiętam które) teraz jade na wczasy, może coś naprodukujemy:-)
I po ostatnie- 6 sierpnia jade na wesele do kuzynki. Fajnie by było, gdybym była w stanie coś zjeść i nie obhaftować stołu weselnego:-D
Anastazja no wreszcie jesteś! Jak tam sprawy biznesowe? Pozałatwiane wsio?
Co do tych bliźniaków to mój Michał to samo mówił:p
Idę się teraz wylegiwać na tarasie:-D Miłej soboty :-D

P.S. @ nieeeee ma!

wika jak ja Ci zazdroszcze tego plazowania sie i morzowania.... my mielismy niby wyskoczyc nad morze nak na 2 dni weekendowe ale poki co to niewykonalne:dry:
a swoja droga, lody mowisz???:-D oby Cie gardelko nie bolało:-D

spoko, spoko- mam jeszcze 2 testy z allegro ale nie namawiajcie mnie do ich zuzycia:-D:-D:-D
w poniedziałek powtorze, ale raczej nie zdaze bo @ przylezie

lelek - odstraszać klientów? zwariowałaś, faceci przylecą po ten miód jak pszczółki :-D:-D
wika - to jest uzależnienie !!!!! no ale dobrze że jesteś z nami :-) mówisz że wracasz z II kreseczkami ?;-) Lody - mniam , zjadłabym :tak: W Krakowie byłam jak mnie nie było :-p
dana - biznes się jakoś kręci , może nie zbankrutujemy do końca , mówiłaś że razem zaciążymy , ale chyba będziesz pierwsiejsza :-D:-D a Ja też muszę zaplanować zajście - bo 18 sierpnia 2012 szwagierka ma wesele, wolałabym już być z dzidzią, a jak nie to na pewno nie w końcówce :-D
lelek - jak 2 masz , to jeden na dziś a drugi na poniedziałek :-p

a swoja droga, lody mowisz???:-D oby Cie gardelko nie bolało:-D

wiesz, od ciepłych nie boli:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:

a co do plażowania, to 1,5 rocznym dziecku nie ma mowy o spokojnym i typowym plażowaiu.... chwilę pobawi się zabawkami plażowymi i w momencie gdzieś leci... dziisiaj jak weszłam z nim do wody to mi zrobił taką awanturę jak wychodziliśmy, ze szok:szok: No i teraz największe słońce, a my musieliśmy wracać na kwaterę na drzemkę Igora

heja
ale z Was gumy, testujcie babuchy:-D

dana a Ty powtorz:-pbym ladne foto widziala:-D

Iza witaj podgladaczko:-D:-p, po turecku na stale czy na wakacjach?

wika z pogoda zawsze jest ryzyk-fizyk, dlatego zwykle nie planuje urlopow

Bunny z niektorymi mala jest do przodu a z niektorymi do tylu;-)

martolinka dobrze, ze lepiej:tak: ja czesciowo po laserze, reszte zwykle na zero, chyba, ze mi sie nie chce a sportu poza motocrossem nie ogladam

anastazja co ja na to poradze, ze moje dziecko jest starsze:-p o cale 6 dni niz w wersji poczatkowej

Mama nie smutaj, nastepnym razem wyjdzie. Teraz to masz wyprawe do gina.

co tam u Ciebie Lelcia?

mnie caly dzien dzis niedobrze
zwariuje zaraz

wiem wika , ze ciezko w spokoju sie opalac przy takim szkrabie, bo ile razy kladlam sie na brzuchu, rozwiazywalam gore stroju zeby opalic plecy to Milosz zawsze cos wykombinowal ze sie zrywalam jak szalona i z cyckami na wierzchy bieglam do niego:-D ale sam fakt- morze:tak:

anastazja, nie kus, dzis juz robilam i wystarczy tych omamów:-D

o livcia- witaj!
takie uroki ciazy..

reklama
Do góry