reklama

Mamusie w 2012

Cześć laseczki:-)
Byłam w lesie na jagódkach bo mam straszną ochotę na rogaliki nadziewane z jagodami.Komary mnie pogryzły,jagódek nie ma wcale.Ale litr urwałam:-D Kurcze czyżbym w rządach była :tak:Muszę coś słodkiego zrobić bo w końcu jutro mężuś wraca:-DWika8 lazurek jest moją dobrą koleżanką:-) Jak przylatuje do Polski to się zawsze spotykamy :-)Zgodnie z waszymi radami kupiłam sobie kwas foliowy i udaję się za dwa tygodnie do gin.Pozdrawiam wszystkich

reklama
Wika fajny ten Twój przystojniak!

Jak któraś pisze ze testuje to ja myślę tylko o sikaniu. Czytam i myślę a jak teraz pójdę zrobię co trzeba to czy wyjdzie.
Mam pink test i nie zawacham sie go użyć tylko czy ROBIŁA KTÓRAŚ TEST POPOŁUDNIU NA 2 DNI PRZED @? Dzis jest 31dc

Ja też sie od was uzależniłam . Non stop tylko siedzę z komora i czytam:-)

Ewelina podeślij mi ze 2 jagodzianki bo ja juz chyba 4 dni nic słodkiego nie jadłam

Dziewczyny... nie wiem co myśleć .... jakas masakra... całą noc nie spałam bo miałam takie koszmarne skurcze łydek ze szok... oglądałam tv do 6 nad ranem...
przed 6 mnie tak zemdliło że zwróciłam wszysto co jadłam poprzedniego dnia ... zrobiłam test - I JEDNA KRESKA JAK BYK!
więc siedze dalej na tym brzegu i czekam na przypływ... a tu dalej nic. nie chce sie nic ruszyć ani w jedną ani w drugą strone... echhhh

Poszłam robić test! Weszłam stoie w kibelku i co widzę zaczęłam plamić. Okres sobie przyszedł.
A juz myślałam ze sie udało. No nic czekam do sierpnia. Przynajmniej wiem na czym stoie bo juz na łeb dostawałam. :-)
Za resztę trzymam kciuki!

Rozczochrana najważniejsze ze @ nie przyszła! Bedzie dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry