reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Witaj Iza ! Ładne imię ma Twoja córeczka.
Gdzie ten nasz rozczochranic? Pewnie testu szuka:-)
Gdzie ten nasz rozczochranic? Pewnie testu szuka:-)
danao84
Fanka BB :)
Nie chcę się nakręcać. Poczekam sobie ciepliwie do jutra. Jeszcze dziś może @ przyjść. Na razie spóźnienia nie ma. A ostatnio @ robi mnie w konia. Jak zawsze miałam niespodziankę z rana jak wstawałam, to teraz przyłazi w ciągu dnia. Nawet i po południu:-) Ja się tam nie martwię. Nawet wolałabym, żeby już teraz przyszedł i żeby się skończył akurat przed wyjazdem, niż miałby mi zgiździć podróż:-)
Hej dziewczyny!
Jak mija sobota... ja juz zrobiłam 3 bita, pranie zrobiłam a teraz siedze na balkonie i odpoczywam..
Ewelinka - ja nie mówie o mojej tesciowej, podoba sytuacja... jej synus k... jest zawsze biedny i zawsze naj a moj mezula i 2 szwagier sa tylko od roboty
iza i melisa- witajcie
Lelek jutro testujesz i rozczochrana jak dobrze doczytala.. trzymam kciuki
dana- widze, ze @ nie przylazła... oby dalej sie nie pojawiła
Jak mija sobota... ja juz zrobiłam 3 bita, pranie zrobiłam a teraz siedze na balkonie i odpoczywam..
Ewelinka - ja nie mówie o mojej tesciowej, podoba sytuacja... jej synus k... jest zawsze biedny i zawsze naj a moj mezula i 2 szwagier sa tylko od roboty
iza i melisa- witajcie
Lelek jutro testujesz i rozczochrana jak dobrze doczytala.. trzymam kciuki
dana- widze, ze @ nie przylazła... oby dalej sie nie pojawiła
witaj Iza! miło z Twojej strony, ze nie tylko nas podglądujesz ale i udzielasz się;-)
dana chciałabym miec tyle wyluzowania co Ty! ja sie głupia skusiłam zrobiłam testa i co???? widziałam na serio II krechy! ale po chwili jak zrobilam sniadanie i znow spojrzałam na test to tej magicznej kreski już nie było!
mmona odpoczywaj juz teraz do konca dnia! nie mozesz sie przemeczac, a powiedz- kupilas w koncu ta kiecke co nam pokazywałas?
Ja robie a raczej skonczylam robic obiad dla dziadkow i musze im zawiezc o 12 bo dzis mają miodobranie.
A mam zamiar upiec babke dzis.
Jeny nie moge [patrzec na siebie, strasznie wygladam z tymi plamami od słonca- tzn mam je na ramionach, dekoldzie i plecach:-(
dana chciałabym miec tyle wyluzowania co Ty! ja sie głupia skusiłam zrobiłam testa i co???? widziałam na serio II krechy! ale po chwili jak zrobilam sniadanie i znow spojrzałam na test to tej magicznej kreski już nie było!

mmona odpoczywaj juz teraz do konca dnia! nie mozesz sie przemeczac, a powiedz- kupilas w koncu ta kiecke co nam pokazywałas?
Ja robie a raczej skonczylam robic obiad dla dziadkow i musze im zawiezc o 12 bo dzis mają miodobranie.
A mam zamiar upiec babke dzis.
Jeny nie moge [patrzec na siebie, strasznie wygladam z tymi plamami od słonca- tzn mam je na ramionach, dekoldzie i plecach:-(
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Hejo,
no i nikt mi nie napisał czy jakieś nowe fasoli są i tyle co zdążyłam przeczytać to chyba nikt.
dana - coś ostatnio zauważyłam że mało wróżysz :-) 3 kreseczki powiadasz - może to bliźniaki
lelek - mogę się wprosić do Ciebie na obiad? a może mnie zaadoptujesz? :-)obiadek , babka - cud , miód i orzeszki
maron - cudne foteczki , jeszcze raz gratuluję , a no i gratuluję umowy i premii
mmona - odpoczywaj więcej, jeszcze się napracujesz jak maluch się urodzi
Witam tych których jeszcze nie znam - to Ja forumowiczka marnotrawna, pojawiająca się raz na rok
livastrid - 13 tydzień ?
przesuwasz czas na świecie czy jak :-) strasznie mi ostatnio te dni uciekają , nawet nie wiem kiedy wakacje się zaczęły.
no i nikt mi nie napisał czy jakieś nowe fasoli są i tyle co zdążyłam przeczytać to chyba nikt.
dana - coś ostatnio zauważyłam że mało wróżysz :-) 3 kreseczki powiadasz - może to bliźniaki

lelek - mogę się wprosić do Ciebie na obiad? a może mnie zaadoptujesz? :-)obiadek , babka - cud , miód i orzeszki

maron - cudne foteczki , jeszcze raz gratuluję , a no i gratuluję umowy i premii

mmona - odpoczywaj więcej, jeszcze się napracujesz jak maluch się urodzi

Witam tych których jeszcze nie znam - to Ja forumowiczka marnotrawna, pojawiająca się raz na rok

livastrid - 13 tydzień ?

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
To się rozbierz i szybko Ci ten miód zejdzieanastazja a wpadaj, bedziesz za mnie pelnic słuzbe przy sprzedazy miodu a ja pojde sie opalac![]()

reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hej 
Wróciliśmy z plaży, ukrop okropny, ale sie cieszę bo w końcu pogoda jest. Igor padł na drzemkę, M. poszedł po lody, a ja na bb
No żesz uzależniłam sie od WAS!!!

Iza witaj i pisz często
Lelek- II krechy!!! Kiedy testujesz tak na serio?? W niedziele! o zesz ja bym nie wytrzymała i pobiegła robić nastpnego sikacza:-)
Dana- ale masz cierpliwość!!! Lubisz dozować napiecie, co nie!????
;-)
Mona miłego odpoczynku na balkonie. Jak przeczytałam pierwsze zdanie z Twojego posta to dopiero sobie uświadomiłam, ze dzisiaj jest sobota!!!! aLE ten czas zapiernicza!!!
Anastazja- gdzie byłas, jak cie nie było???
Wróciliśmy z plaży, ukrop okropny, ale sie cieszę bo w końcu pogoda jest. Igor padł na drzemkę, M. poszedł po lody, a ja na bb

Iza witaj i pisz często
Lelek- II krechy!!! Kiedy testujesz tak na serio?? W niedziele! o zesz ja bym nie wytrzymała i pobiegła robić nastpnego sikacza:-)
Dana- ale masz cierpliwość!!! Lubisz dozować napiecie, co nie!????

Mona miłego odpoczynku na balkonie. Jak przeczytałam pierwsze zdanie z Twojego posta to dopiero sobie uświadomiłam, ze dzisiaj jest sobota!!!! aLE ten czas zapiernicza!!!
Anastazja- gdzie byłas, jak cie nie było???

Podziel się: